Elinaz Kızlar hamilelik döneminde sinir krizi geçirenler varmı ben ilk defa hamileyken geçirdim bebeğe zararı varmı acaba bilgisi olan yazsın lütfen
Merveee34 Elinaz 3.bebeğimde sık sık geçirdim eşimin akrabaları yüzünden .. Yemeden içmeden kesildiğim de oldu . Sonuç 32.hafta erken doğum
kelebegimm07 Elinaz içime ata ata bende patlicam artık birgün sinir hastası oldum psikolojim bozuldu ne yaparsan yap engel olamıyorsun maalesef.. Allah sabır versin bize yavrularımıza sağlıkla kavusalim inşallah 🙏
Elinaz Merveee34 bendede aynı sorunlar hem eşim hem ailesi psikolojk olarak çöktüm resmen allahtan erken doğum riskim yok seninde allah yardımcın olsun 🤦🏻♀️
Merveee34 Elinaz Allah yardımcın olsun canım kaç haftalıksın lütfen çok dikkat et..benimde erken doğum riskim yoktu birden bire damarlarım tıkandı acil doğum oldu . Herseyin bası stres sinir . Bebeğine odaklan
Elinaz kelebegimm07 inşallah ağlamaktan gözümde yaş kalmadı diyebilirim Tutamıyorum kendimi hep ağlama isteği oluşuyor
Elinaz Merveee34 36+2 yim teşekkür ederim elimden geldiğinde tutuyorum kendimi ama tutmamla böyle oluyor seninde allah yardımcın olsun beneğine sağ salim kavuşmuşsundur inşallah 🙏
Elinaz Elif80_ herkesin eşinin ailesinden yana bir sıkıntısı var ne yazıkki bizdemi yanlış ben anlamıyorum
Merveee34 Elinaz Sağol canım şimdi 1 buçuk yaşında prensesim . Sana da hayırlı ve kolay doğumlar dilerim .Sağlıcakla evladına kavuşursun insAllah 🤲🏻