Mucizebebis01 Lohusa pijamasi aldığınız uygun ve memnun kaldığınız siteleri yazar mısınız güzel anneler
ElifAkaln Mucizebebis01 bununla ilgili birçok post var arama bölümünden daha hızlı sonuç alabilirsiniz
Momolmayolunda Mucizebebis01 lohusa pijaması olarak almadım lcw aldım ıkı takım bir gecelik kalitesine bayıldım doğumdan sonra da rahatlıkla giyebilirim diye istersen bir göz at 🍀
suscarparimm Mucizebebis01 Fiyatı çok uygun değil ama by mecitten almıştım 1 takım 6 lı 1 de önü düğmeli almıştım
eminerol Momolmayolunda bende lc almayı düşünüyorum internet sitesinden mi aldiniz magazadan mi 78 kg xl çok mu büyük olur diyorum geri kararsiz kalıyorum
Momolmayolunda eminerol ben internet sitesinden aldım yani kilo boy orantılı 83 kiloyum 170 boyunda xxl aldım şuan biraz bol oldu ama pijamayı geniş giymeyi sevdiğim için siz xl alabilirsiniz bence geceliği de xl aldım
minikkusum-2021 Eğer çok şatafatlı bir şey aramıyorsan ben lohusaavm den 105 liraya aldım kapalı olduğum için uzun kollu tercih ettim. Kumaşı felan güzel
minikkusum-2021 Tabi daha ağır modelleri de var ama organizasyon fotoğrafçı tutmayacağım kendi kendimize fotoğraf çekineceğimiz için öyle pahalı bir ürün tercih etmedim daha sonrasında kullanımı kolay olan bir şey aldım