Merve_ylmz Ecemk66 biz bugun bezelye kadar olduk 6+0dayiz. Sevval sam - ben bebegim sarkisini dinleyip dinleyip agliyoruz desem inanir misiniz 😀
Merve090909 Tostosunannesiii bende 3 ay önce dış gebelik yaşadım 4+6 oldum inşallah tekrar yaşamam çok korkuyorum uyku harici belirtim yok kimse yaşamasın inşallah🙏🏻
Tostosunannesiii Merve090909 bende bugün 5+6 keseyı gordum cok şükür darısı sana olsun bukezde bebek ve kalp atısı endısesı baslıyo hamılelık boyuncada devam etcek sanırıö annelık ıc gudulerı devreye girmiş bulunmakta
Merve090909 Tostosunannesiii inşallah kalp atışını da duyarsın bebeğinin🙏🏻 Beklediğimiz mutlu haberleri alırız inşallah beklemek çok zor perşembe günü gidicem doktora inşallah güzel haberler alırım bende😊
Tostosunannesiii gurbetcikizii bebek için ne dedi peki doktor 🤲🏻 Çok sukur darısı onlara olsun.. ne zaman gozukurmus
Tostosunannesiii Merve090909 insallahh canım bende persembe yada cuma gıdıcem ınsallah guzel habeler alırız
Tostosunannesiii gurbetcikizii sende benım gibi keseyı gordun o zaman 😄 demekki mınnacıklar daha yolk kesesi bebek kalp atısı benımde cuma gunu dua et olurmu