SengulEkremzl Kizlar 3 gun once dogum yaptim ama hala sutum gelmiyor bebegimi cok ezmirmek istiyorum ama iki uc damladan fazla bisey gelmiyor neyapabilirim sizin basiniza boyle birsey geldimi hemsireler sonradan sutun gelebilir diyor..
deletedmom351 SengulEkremzl Canım emzirmekten vazgeçme sakın az da emzirmeye çalış süt artırıcı şeyler ye iç özellikle bol bol su iç gelir inşallah sütün. Ama dediğim gibi emzirmeyi bırakma.
Enesefe SengulEkremzl ılık dus al canım iyi olur bide humala rezene cayi ic bir de imkanın varsa aktar dan kuru dut al kaynat ic çok iyi oluyor
Gokhangurbet58 SengulEkremzl üzüm hosafi iç komposto falan ic dusa gir goguslerini ov bildigim bi damla vardi adi simdi aklima gelmiyor. Pes etmeyin elinizden geldikce dogru pozisyonda emzirin stres yapmayin streste sütunuzun gelmemesini engeller
Duzirem Benimde dogum yaptiktan sonra hemen gelmemisti . Sonradan geldi. Normal dogum yapmistim ılık dusa girdim oluyodu yavas yavaş.
Ayse92 Benimde ayni oldu canim normal yaptim 3.gunde anca geldi stres yapma sutyen takma sarksn goguslerin sirtina masaj yaptir dus al sivi tuket gelir ins biz cocuk ac kaldi hastaneye bile gittik mama takviyesi verdiler olabiliyor normal bile yapsan🙏❤