Simgesen Kızlar 36 haftalık gebeyim, dünden beri baş ağrısı ishal halsizlik mide bulantısı var. Parol içtim hiç fayda etmedi. Bu haftalarda normal mi? Sizlerde de yaşayan oldu mu
suscarparimm Simgesen 36. Haftada aynı postu ben açmıştım Doğum geliyor diye heveslenerek ama 39 olduk tık yok 😂 normalmiş
ib_21 Simgesen sanırım ishal olayı vücudun kendini doğuma hazırlamasından kaynaklı bağırsakları boşaltması, doktorum öyle söylemişti. Aynı haftada bana da olmuştu şu an 38 deyim ama geçti gelen giden yok😅
demetcoban12 Simgesen bende bugün aynı şikayet hastaneye gittim serum takıldım başım halen ağrıyor antibotik yazdı 11 haftalık gebeyim
ib_21 Simgesen evet bir kaç gün sürdü sonra geçti hatta kabızlık denecek duruma geldi şu an yine normale döndü
suscarparimm Simgesen tuvalet kapısında nöbet tutuyordum 😂 ek olarak birde mide bulantısı vardı tabi bende
Simgesen suscarparimm o bulantı bende de bar acile gittim herşey normal yani bi sebep görünen durum yok. Doktoruma yazdım haşlama patates, lapa birde bol su iç tavsiyeleri