Tugbadabak-1 Biz oglusumla 20 haftalık olduk sizler nasılsınız nasıl geçiyor bu süreç ağrılarınız var mı güzel anneler
Ekose9 Tugbadabak-1 ay bende 21 haftalık oldum bugün tetanoz oldum kolum ağrıyorr daha bir dozum daha var korkuyorum
HilalYlmz Tugbadabak-1 bizde 21 haftalık olduk bugün çok şükür sırt ağrısından başka sıkıntımız yok tetanoz aşımızı olduk bugün sıra da detaylımız var onu bekliyoruz ☺️
Ekose9 co2041 inşallah ya diğerine hiç hazır değilim şu an 😀 ama mecbur napalım bebişlerimiz için her şey
Mrymonek 22+2yim tetanoz 20.haftada oldum yarın ayrıntılı ultrasona giricem😊 inşallah hepimizin sorunsuz ilerler 😊
Hmyttt Tugbadabak-1 biz de 20 haftalık olduk bugün kıza benzetiyor doktorum ama kesin de konuşmuyor detaylıda öğreniriz diye düşünüyorum 🤔 karnımın içi böyle ağrıyor gibi oluyor ara ara siz de de oluyor mu acaba
Tugbadabak-1 Hmyttt Benim de oğluşum hemen gösterdi cinsiyetini 🙂 benim çok şükür karın ağrım vs yok ama çok ayakta durunca kalçama ağrı giriyor mahvediyor o beni
co2041 Hmyttt 20 haftalık ve hala öğrenmediyseniz kızdır muhtemelen kızlar nazlı oluyo😅 benim oğluşum 12.haftada gösterdi kendini😂
minikprensimmm123 Tugbadabak-1 21+1 olduk oğlumla bel ağrısı ve kasık ağrıları var canım sende varmı ağrı
Gmzclb Tugbadabak-1 benimde 21+2 oldu kızımla🙃 kızlar tetenoz ben ne zaman olduğumu hatırlamıyorum en son
LivaveLeyla Tugbadabak-1 21+3 olduk bizde teyzoşlar yarın detaylıya giricez inşallah hayırlısıyla bakalım hanımefendi ne yapıyor göreceğim için heyecanlıyım 😍🧿
Tugbadabak-1 LivaveLeyla Bende bu hafta yada haftaya giricen detayliya inşallah bı sıkıntimiz yoktur doktorum herseyiniz güzel sağlıklı dedi ama işte
Zelsonr Tugbadabak-1 Bizde oğluşumla 22+2 haftalık olduk 💙 Şuan çok fena nefes kesen bir bel ağrım var normal mi bilmiyorum ilk defa yaşıyorum. Eşim hastaneye gidelim diyor ama kararsızım
co2041 Dmrhzn ben 19.haftadan beri hissediyorum ama az ve hafif☺️ hissetmiyorum diye endişe etme doktorum hissetmesem de normal olduğunu söyledi kiloyla karın kaslarıyla rahim yapısıyla her şeyle ilgiliymis hissetme🤗
Iby Dmrhzn 20+3 deyiz bizde bende yeni yeni karnimda tik tik seklinde hafif bir vurma hissetmeye basladim 2 gun sonra detayliya giricem merak ediyorum😀