Zamanbukucu Havuç suyu içerek bebeğin suyunu artıran var mı?🤔 Bebeğin amniyon sıvısının artması için havuç suyu öneriyorlar fikrinizi almak istedim. Günde 3 lt su içiyorum şuan
minikserce00 Zamanbukucu evet dogru arkadasım o sayede bebegını 37 haftada doğurdu lütfen sizde deneyın 🤲
Handehilal Zamanbukucu evet arkadaşım da duymuş çok yedi hatta doktoru suyun fazla dedi sonrasında devam etmedi 😂 bnde her gün yemeye gayret ediyorum
Merve-K15 Zamanbukucu ben de 17. Haftamda sıvı azalması yaşadım sabah akşam havuç suyu içtim 1 hafta sonra kontrolümde suyumuz düzelmişti şuan 21iz inşallah siz de faydasını görürsünüz 🙏
Zamanbukucu minikserce00 bugün den itibaren denemeye başlayacagım günde bir bardak içicem 1 hafta sonra dr kotnrole çağırdı inşallah şifa olur banada🤲🏽 çok teşekkür ederim cevabınız için
Zamanbukucu Handehilal bende de işe yarar inşallah 🤲🏽 1 hafta kullanıp kontrole gidicem sonra fazlalaşmasın 😅
Zamanbukucu Merve-K15 maşallah, inşallah bende görğrüm faydası yediniz mi yoksa suyunumu içtiniz sıkıpda
Yuceroglu Zamanbukucu ilk hastaneye 55 ml ile yattık günde 5-7 lt su havuç elma suyuyla 130 üstüne çıkardık. İki hafta sonra 80 e düştü yine. Hepsi hikaye diyorum kendi kendime olacaksa oluyor 🙄
Geceyegunes Zamanbukucu canım deveci armutu da çok iyi geliyormuş arkadaşım havuç suyu ve armutla iki haftada düzeltti suyunu
Zamanbukucu Geceyegunes sağolasın canım havuçu 1 hafta tğketiyşm olmadı armutla birlikte devam ederim ama inşallah gerek kalmaz 🙏🏽
selma_kucukkurt Zamanbukucu bence oyle bisey varsa kesinlikle diyorum cok işe yariyo benimde azdi cok doktor gittim igne vuruldum hergun de havuç suyu ictim cok şükür faydasini gordum😊
Zamanbukucu Merve-K15 az önce sıktım 4 taneden 1 bardak zor zar çıkıyor 😅 fazla olmasından korktum bir an
merveklyc Zamanbukucu Havuç suyu havucun kendisi deveci armudu bol bol su hoşaf falan içmiştim 16. haftada biraz az demişti doktor bir hafta sonra normale dönmüştü 31. haftadayım sorunumuz yok şükür size de şifa olur inşallah🥰
BegumIscanTunc Zamanbukucu canım havuç suyu+deveci armudu ve bol su bende ilk haftalarda amniyon sıvı azlığı vardı doktorum önermişti havuç suyu içemezsen eğer 3 tane bebek havuç ve deveci armudu yiyip bol su tüket demişti Allah’a şükür şuanda suyumuz iyi 32 haftalığız
Zamanbukucu BegumIscanTunc maşallah 🤲🏽 yarın armutda alayım ben ozaman günde 1 adet tüketsem armut yeter mi kaç tane yemek gerek :) havuç suyu içmeye başlafım bugün 1 bardak içiyorum, günlük 3 lt su tüketiyorum
BegumIscanTunc Zamanbukucu deveci armudu biraz iri ve büyük oluyor canım birde baya tatlı oluyor o yüzden her gün yarım olarak tüket faydasını görürsün Allah’ın izniyle