Yenihesap Kızlar çok sorulan bir soru olduğu icin yazıyorum canım o kadar çok istiyordu ki eşim en son sordu bugun kokoreçin hiç bir zararı olmaz ama midye de çok dikkatli olunması lazım dedi ve bende 3 küçük midye 3 çeyrek kokoreç gömdüm😍😍 çok mutluyum
ogrencianne35 Yenihesap valla gebelikten önce yemedigim herşeyi gebelikte yedim 😂 oh iyi yapmışım şimdi gene diyet denilen şeye başlayacağım ve gene yemicem 😂😂
Yenibirannee Yenihesap afiyet olsunn bende 20 lli haftalarimda midye yemistim 3 tanecik cok canim cekmisti ama yedigim gibi çıkarmistim dahada cesaret etmedim yemedim ama senin adına mutlu oldum 😁😁😁
Nurtrky Yenihesap kokoreç bende yiyorum ama midyede bende kontrol ediyorum ayda beş tane filan kokoreç iki hafta bir yiyorum🥰
Lulemom Afiyet olsun da başlığa yiyecek içerir yazıp ne içerdiğini de parantez içinde yazmışsın bi anlamı kalmamış 🤣
Yenihesap ogrencianne35 valla 18 hafta dayabildim ama yok dahası gelmedi en son eşim halime acıdı da sordu 🤣 bide 1 kilo almışım onu öğrendim dedim yaşasın bayram bugun diyet felan yok
Yenihesap Yenibirannee beni bıraksalar bi 300 tane yermişim o kadar özlemişim 😍 hepimizin doğumdan sonra sevdiğimiz yiyeceklere kavuşmak dileği ile