ElifAtas29 Irmak_16_ Benim bebeğimde 32.haftada baş aşağı döndü ve doktorum öyle birşey söylemedi. Ki zaten bu haftalarda dönmesi çok normal bir durum 🙏🏻
Irmak_16_ ElifAtas29 evet bu dönemlerde her yöne dönüyorlar. Bu konularda gün ve hafta olarak hareketlerini bilgilendiren yazılari takip ediyorum. Ama bu benim ilk bebeğim değil. 5 yaşındaki oğlum var onda nasıl herhangi bir uyari da bulunmadıysa bu bebegimde de bulunmazdı.
Cimen_bebek Irmak_16_ Ben 28de gittigimde bebek baş aşagi dogum pozisyonunu almısti ve doktorum hicbi erken dogum riski yok gayet guzel gidiyorsun dedi. Suan 30 haftaligim hatta. Baska bir problem mi gordu acaba.
Irmak_16_ Cimen_bebek bilemiyorum canım o yüzden acaba benim durumumda olan birileri varsa sizlerden veya onlardan fikir almak istiyorum. Dr umu cok iyi taniyorum ki benim fazla evhamlı biri oldugumu bildigi için kolay kolay boyle uyarıda bulunmazdı
Irmak_16_ Bdh6445 benim de çok detaylı olarak baktı. Kaşık ve bel ağrılarım sağdan sola dönerken sancılarım var. Oğlunda bu ağrıları 9 ayda hissediyordum. Bunda her çocuk farklıdır bebek büyüdükçe baskı yapıyor diye iyi düşünmeye çalıştım.
Bdh6445 Irmak_16_ anladim sen yine dikkat edersin ama takinti haline getirme bence cunku bu haftalarda donmesi normal
Irmak_16_ Bdh6445 insan elinde olmadan takıntı haline getiriyor maalesef. Sizinde ağrılarınız oluyor mu
Cimen_bebek Irmak_16_ Sürekli dönermiş bebek hani o şekilde kalmazmış. Doğuma kadar daha kac kere yer degiştirir dedi doktor bana. 24 de makat gelisti 28 de baş asagi oldu bakalim 32 de nasil olucak kontrolum ozaman. Siz dinlenin kendinizi fazla yormayin birsey olmaz Allahın izniyle. Saglikla kucaginiza almak nasip olsun insallah 🤲🦋
Bdh6445 Irmak_16_ arada kasik agrisi oluyor ani haremet ve ya yorulunca yada bazen sadece oylesine de oluyor doktoruma dedim rahim kendini doguma hazirliyor duzenli mi dedi hayir dedim o zaman sorun yok dedi
Irmak_16_ Ayazali maalesef canım öyle bir şansım yok. her saniyem hep yere eğil kal ile geçiyordu. Abur cubur yer, yerlere döker oyuncaklar hep yerde onları toplarsin sonra günde iki kere evi süpürürsün. Utu yemek. Oturur sandalyede saatlerce proje hazirlarsin. Yardim edenin de yok
Zeynep616161 Irmak_16_ hayır, bazen boşluklarıma giriyor, bacak aralarim ağrıyor ama bunlar normal bence, hamileyiz sonucta, güzel düşün güzel olsun 🤗🌷
Irmak_16_ Cimen_bebek amin canım inşallah hepimize sağlıklı günlerde ve tam gününde kucagimiza almak nasip olur
busraaap Irmak_16_ 30. Haftamda gittiğim kontrolde rahim kısalığımın olduğunu ve bebeğin döndüğünü söyleyrrek bi gün yatış verdi ciğer geliştirici vuruldu ertesi gün eve döndük ama evde sürekli yatıcam bir bardak suya bile uzanmamam gerektiğini söyledi en az 36. Haftaya kadar şuan 32. Haftadayım tuvalete bile duvara tutunarak gidiyorum dkkat edin korkusu bile kötü 😟😟
Irmak_16_ busraaap allah sana da yardim etsin. Çok zor bende oyleyim sabahları yataktan kalkmak yada sağdan sola dönmek sanki eziyet gibi..
dthealthy Irmak_16_ walla benim de doktorum akrabamızdı muayeneye gittiğim günün akşamı sancılarım sıklaştı 28+5te erken doğum yaptım 2hafta önce bebeğim küvezde kaldı 1hafta vefat etti geçen hafta bide bende doktorum ona rağmen bile kestiremiyorlar o yüzden dikkatli olun
Irmak_16_ dthealthy Allah sabir versin canim. Tahmin edebiliyorum benim bundan önceki bebeğimin kalbi durdu. Ve tedaviyle hamile kaldım.
busraaap Irmak_16_ biri destek olmadan kalkamıyorum zaten bide bebeğim çok toplanıyor baskısı çok oluyo ama bunada şükür Rabbim beterinden korusun hepimizi 🤲🤲