Kadriye_k Merhaba. 12 hafta 4 günlük ikizlere hamileyim. Çok ayakta olunca akıntım oluyor az birşey normal mi. Birde arada su gibi oluyor az birşey sanki idrar kaçırmış gibi yaşayan var mı durumu
Urasannesi Kadriye_k doktorum bana akıntı için bir bardak suya 3-4 damla elma sirkesi damlat sür dedi bir seyim kalmadi ondan sonra 34. Haftamdayım
KevserPkrcn 29+5 im hala akıntım var enfeksiyon dediler fitil kullandım hala aynı yani bende ne yazık ki madurum bitmiyor geçmiyor dikkat etmeme rağmen yine de bitmiyor
Kadriye_k KevserPkrcn benim sadece beyaz oluyor arada, birde su gibi geliyor oda kokusuz ve renksiz endişeleniyorum bende.
Nglmz KevserPkrcn benim de dururmuş sizin gibi doğuma 10 gün kaldı hala az bişey akıntım var hem fitil kullandım hem su ile karışım verdi doktor ondan içtim.34.haftaya kadar hep enfeksiyon çıktı ama şuan bişey yok .demem o ki herkes te aynı durum .
Kadriye_k Deletedmom_5 ay içimi ferahlattınız dün muayneyem vardı doktor herşey gayet normal dedi sormayı unuttum bu konuyu pek önemsemedim açıkçası ama böyle su gibi gelince o endişelendirdi beni acaba diyorum altıma mı kaçırdım ama bakıyorum sadece çamaşırımda az bir ıslaklık oluyor.
Deletedmom_5 Kadriye_k bendede öyle bir anda bisey akiyodu su saniyodum bi bakiyorum akıntı bisey olmaz canim insallah korkma
Sed22-09 Kadriye_k evet canım o yapıyor o zaman, su gibi akıntı oluyor özellikle sabahları uykudan kalktığında bende kullandım oradan biliyorum
Kadriye_k Sed22-09 ama ben ağızdan alıyorum sizde mi ağızdan alıyordunuz. Evet evet sabah kalktığımda ilk 1-2 saat oluyor benimde
Sed22-09 Kadriye_k ben fitil olarak alıyordum günde 3 defa sürekli günlük ped kullanıyordum, doktora sormuştum progestan yapar demişti
Kadriye_k Aryapoyraz benimde uyandıktan sonra 1-2 saat içerisinde oluyor insan kendinden şüphe duyuyor acaba diyorum tuvaletimi yaptıktan sonra iyice temizledim mi diye😊
Kadriye_k Deletedmom_5 mixovül fitil kullanmamı söyledi. Eğer suyunun geldiğini düşünürsen alttan muayne edilip test yapılsın dedi de suyum gelmemiştir ayırt edilir sanırım yani😊
Deletedmom_5 Kadriye_k Su bildigin idrar gibi kıvamsız bisey su gibi yani. Akıntı kıvamlı oluyor ve rengi beyaz sarı vs oluyor öyle ayirt edersin canim