Asminmom72 15 günlük oldu bebeğim göğüs istemiyor sağıp veriyorum ama 2 gündür sütüm azaldı ne yapsam coğalmiyor ne yapabilirim???
47zeynep47 Asminmom72 cnm rezene çayı al aktardan senle iç çok iyi geliyor bol su iç ve yoğurdu bol ye çok süt yapiyor
Nlfrylmz Asminmom72 kimyon çayı, bestlak damla,dereotu, çörekotu,bol su tüketimi,bir de e bebekte satılan bir içecek var adını hatırlamıyorum bunlar bildiğim kadarıyla süt arttırıyor.
Semakacan Asminmom72 gerçekten rezene bende çok işe yarıyordu dene ve bulgur da süt yapıyor bebişin alışana kadar almayabilir ama her fırsatta dene memeyi kabul ettir
Seymassrioglu Asminmom72 anason çayı tereyağı ve pekmez karıştırıp ye bol su iç Kabe hurması tüket kimyon çayı falan kullan rabbim yardımcın olsun aynı durumdayız
Asminmom72 47zeynep47 rezene anason humana hepsini tüketiyorum bir anda 2 gündür gelmiyor anlamadım birşey
Asminmom72 Semakacan bulgur tüketiyorum şimdi tekrar yapacam bir sürü çay tüketiyorum inşallah tekrar çoğalır
2bebeli Memeye tutturmaya çalış canım sürekli ver. Biliyorum zor aynı yollardan Bende geçtim. Sağımla bebegin emmesi aynı kuvvette değil. Memeyi kabul ettikten sonra zaten çoğalır. Bol su iç. Bulgur pilavı yeşillik bunlarda sut yapıyor.
Asminmom72 2bebeli valla her seferinde emzirmeye çalışıyorum deniyorum ama kriz geçiriyor ağlaya ağlaya mosmor ediyor kendini
Semakacan Asminmom72 bence bi sürü çay felan içmeyin her gün 2-3 bardak rezene deneyin olmazsa farklı şeyler deneyin ama en önemlisi bol bol su içmek
Nlfrylmz Asminmom72 çevremde kullanıp işe yaradığını söyleyenler oldu bizimki daha doğmadı o yüzden kendim tecrübe etmedim.
47zeynep47 Semakacan bende sürekli rezene tek icerrdim ve ise yarardı şuanda hamileyim inşaallah doğunca yine kullancam
Semakacan 47zeynep47 evet bende tekrar kullancam bulandan Allah razı olsun valla büyük nimet anneler için