Bilgeklc Merhaba arkadaşlar 1 yıldır evliyim 19 yaşındayım yaklaşık 9 aydır korunmuyoruz bugün doktor yumurtlama düzensizliğin var dedi polikistik over var dedi ve klomen başladı 5 gün sonra gel dedide acaba klomen kullanıp faydasını gören varmı
Esra- Bilgeklc bnde aynı senin gibiydim klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bir ay şimdi 28 haftalık hamileyim
Minikanne06 Bilgeklc kullandım ben sonra bi yumurtam olmuş oda büyümemişti ikinci ay hamile kaldım ama başka bi ilaç almıştım bide ben hangisi fayda etti bilmiyorum
SecilM Bilgeklc peki doktora adetken mi gitmiştin canım. Bende de pko var ama hafif. 5 gün geçti adet olmadım hala. Adet olmayı mı bekleyeyim?
Bilgeklc Esra- merhaba esra hanım doktorum dün çatlatma iğnemi yaptıda acaba sizdede kasıklarda ağrı oluyomuydu iğne yapmadan öncede vardı şimdide yürüdüğümde sağ kasığım özellikle çok ağrıyorda
Bilgeklc Kubrq ne kadar sürede belli oluyor ve ilişki falan nasıl oluyor acaba hiç sormadım doktora biraz utanıyorumda
Kubrq Bilgeklc klomenle sabah aksam kullaniyorsun benimki adetimin 16 günü catliordu hep takip ediordum adetimin 15 günü ilişki 17 günü ilişki gün aşırı oluyor doktor kontrole cagirdimi seni ?
Minikanne06 Bilgeklc inşaAllah kuzum eğer kalmazsan ulaş bana ilacın ismini söyleyim sana doktoruna sorup kullan hamile kalırsın allah'ın izniyle
Bilgeklc Minikanne06 tamam mutlaka yazıcam zaten hemen belli oluyor yumurtanın büyüyüp büyümediği sanırım sabah akşam tok karnına kullan 5 gün dedi sonrada gel bakalım olmassa aşılama falan öyle
Minikanne06 Bilgeklc ilaç kullanmaya başladıktan 12 gün sonra gitmiştim doktora yumurtama baksın diye yanlış hatirlamiyorsam canım yanlis yönlendirmeyim senide doktorun ne diyosa odur
Bilgeklc Minikanne06 değişebilir demekki bana 5 gün dedi h men belli oluyor sanırım yok ne yanlış yönledirmesi bilgi güzel bişey sen nasıl olduğunu anlattın çok teşekkür edeim
Bilgeklc Minikanne06 bugün doktora gittim kontrole yumurtam büyümüş gayet iiy dedi normalde pazr bakacktı ama yarın tekrar geld dedi yinekontrol edecek haftasonu girieyorya haber veriyim dedim ve şuan çok mutluyum 😀
Bilgeklc Kubrq bugün kontrolum vardı gittim yumurtamım büyüdüğünü söyledi haber vermemi istemiştiniz ya ondan yazdım yarın tekrar kontrole gideciğim bu ay hamile kalıcam sanırım 😂☺️☺️