Melikeca Eceatesx bence şart değil fotoğraf çekiminde bile ayakları almıyorlar zaten ama yine de tercih meselesi
Dilek0809 Eceatesx crocs ya da o tarz altı kaymayan terlik tercih edeceğim hastanede güzel bi tane pentiden aldım evde kendimi iyi hissetmek için giyeceğim😂
Beyzan Eceatesx hayır hiç şart değil şart olan şey altı kaymayan rahat bir terlik hatta lohusa terliklerinin çoğu kayıyor ve giyimi rahat değil.
minicikanne Eceatesx Ben normal dışarıda giyilen terliklerden beyaz renk alacağım hastanede giyeceğim sonrada dışarıda kullanırım diye düşünüyorum. Hastanede giydiğimi eve sokmam çünkü.
Menfiye_01 Eceatesx yok ya bende almıcaktım ama takım olarak satıldıgı ıcın aldım uyguna aldım ama bnce gerek degıl guzel hos bır terlik alabilirsin
MomHero2 Eceatesx ilk doğumum da görümcem hediye etmişti evde giydim ama pek rahat değil kayıyor daha rahat bir terlik ile de lohusalığı geçirebiliriz
karamelito Eceatesx ben havlu gibi süslü püslü olanları hiç sevmiyorum bence artık modası da geçti… Doğumum Temmuz’a denk geldiği için zamansız beyaz terlik alıp daha sonra da dışarda giymek için kullanışlı bir şey alacağım
Nevnev Eceatesx ben almadım, kokona gibi süslenmicem de zaten. Taç da almadım. Foto çekimi için bi saten sabahlık aldım kotondan. en süslü şeyim o sabahlık 😁
Nilasyamom Eceatesx kız ne gerek var. Normal bi crocs al yeter. Bari ayağın lohusa olmasın onu bi sal 😂
Cigdemss Eceatesx ben pazardan aldım, ıslak zemine uygun terlik . Ne gerek var diye düşündüm. o acı sancı içinde terlikler aklıma bile gelmez sanırım 😂