Zehramm6161 Arkadaşlar ben horluyorum daha doğrusu eşim çekmiş ses kaydına almış gece çok güldük ama tabi rahatsız edici bir durumdur eşim açısından ne kadar söylemesede bununla nasıl başa çıkacağım önerisi olan varmı🤷♀️
ilkgozagrimhavinim Zehramm6161 ben gebeliğimin başından beri horluyorum burnum çok tıkandı benim😅 valla bazı geceler kendi horultuma uyanıyorum🙈 yapıcak hiçbi şey yok malesef
momsboys Zehramm6161 doğumdan sonra düzelir bendede var hiç nefes alamıyorum ne yazıkki geceleri ee kiloda aldık normal
Birtane2307 Zehramm6161 nefes darligi oluyor uyurken o yuzden bende horluyormusum esim dedi sok oldum😁 bide hep dilim damagim kuru burnum tikali uyaniyorum 😔
Ozlem23 Zehramm6161 bende arada horliyodum kendi sesime uyaniyodum 😄 yapicak birşey varmı bilmiyorum ama aynı durumdaydik
Zehramm6161 ilkgozagrimhavinim benimde burnum tıkalı baya zor nefes alıyorum yatarken umarım doğumdan sonra geçer yoksa bebemde eşim gibi uyuyamaz 🤣🤣
Zehramm6161 Birtane2307 eşimle birlikte çalışıyoruz garibim ben uykumu alıyorum o uyanıyormuş beni dürtmüş bi kaç kez hiç tınlamamışım horlamaya devam etmişim 😂😂
Ysmnbl Zehramm6161 Bende horlama yok yani bildiğim kadarıyla ama bazen ağzımdan su akmış oluyo neden anlamadım sabah uyandığımda yastık ıslak oluyo
Zehramm6161 Ysmnbl evet ben normal uzanırken de su geliyorlar sıra eşimde üzerine alınmış yakışıklılığıma dayanamadın yine diyor çok güldüm 🤣🤣🤣🤣🤣
Nihal42- Zehramm6161 hemen hepimizde aynı sorun var cnm. Burun tıkalı malesef oluyor yapacak bişey yok. Doğumdan sonra geçecek inşallah