FatmaAkdemirErdoan isminaz ya ben iki haftada bir gidiyorum muayeneden sonra bir hafta geçincede kontrole gidiyorum dayanamıyorum özlüyorum bebişimi napim doktorum gel sıkıntı değil dedi napim valla 🤷🏼♀️😍😂
istanbulluanne FatmaAkdemirErdoan 3 hafta dayanırsam ne mutlu bana ben sürekli bi evham. Karnim ağırsa ay bsey mi oldu acaba diyorum. Kalbi atiyor mu diyorum doktor 3 hafta snra gel dedi mesela son gittgmde o 3 hafta nasl geçti gel bana sor valla. Pazartesi gidicem inslah 😊
Enesefe isminaz ilk aylarda 2 hafta da bir gidiyordum sonra 1 ay şimdi gene 2 haftaya döndü i senin durumuna bakar
Deletedmom15257 isminaz normalde ayda bir ama doktordan doktora degisiyo benimki 20 günde bir diyo bazen bazende 15 günde bir diyo onların takibine bağlı
Busrasahinbas isminaz genelde doktorlar belirliyor benim her kontrol ümde doktorum 1 ay sonra yada 15 gün sonra tekrar görüşelim dedi ve biz ona göre gittik
Aleynaozkayaa isminaz 7. Aya kadar ayda 1 gidilmeli. 7 aydan sonra 15 günde bir sancılar kasılmalar başladıgında yani son ay da haftada bir veya 10 günde bir gidilmeli