Niloya02 Merhaba kızlar şeker yüklemesini kaçıncı haftada yaptırdınız 19 haftadayım sabah aile hekimliğinden aradılar haftaya şeker yüklemesi yapıcaz diye doktorum da bir ay sonra yaparız demişti sizlerde de böyle mi oldu acaba iki kez mi oluyor ?
merveklyc Niloya02 24-28 haftalar arası yapılıyor bildiğim kadarıyla 1 kez bana 1 kez yapıldı daha haftaniz erken bence kendi doktorunuzda yaptırın 🙂
Nur000 Niloya02 bende sağlık ocağında yaptırdım 24 haftalikken çağırdılar beni. Bence doktorunuzun dediği haftada yaptirin
Eylulunannesi-2 Niloya02 hayr saglık ocagı yapmıyor onu. Kendi doktorun yapıyor ve 20 li haftalarda yapılacak tam gününü hatrlayamadm ama suan erken. Ama diyabetk hastalgn falan mı var. Deglse yaptrma bence doktorna danıs
Niloya02 merveklyc tesekkur ediyorum internette de 24 28 arasi yazıyor ama niye bu kadar erken arıyolar acaba bilmediğim için bişey de diyemedim 🤦♀️
Niloya02 Eylulunannesi-2 hayır herhangi bir hastalığım yok doktorum 1 ay sonra şeker yüklemesi için gel demişti gittiğimde sabah da sağlık ocağından aradılar haftaya yapmamız gerekiyor diye bilmediğim için sizlere danışmak istedim tekrar konuşurum teşekkür ediyorum 🌸
Hly3 Niloya02 hayır hiç birşey sormadım açıkçası zaten 1 aya yakın burda degildim gelir gelmez gittim geçen hafta. O da normal kontrol ypri bişey demedi. Ama yaptırmayanlar var sadece şeker olup olmadigini bilemiyoruz