Dilek0809 Sedakbyk son 62 diyor uygulama ama erken doğum riskim var 1 ay daha dayansa içeride riskleri atlatsa harika olurduuu 🙏🏼
Kbrnrgnc 34 haftalık olduk son 41 gün inşallah sağlıkla kucaklayalım pek bi eksiğimiz kalmadı genel olarak kıyafetleride yıkandı ütülendi bi kaç güne hastane çantamız da hazır olur bekliyoruz ❤️
Neseli5 Kbrnrgnc bizimde son 41 gün, vajinaya baskımız var ne zaman gelir bakalım, ciğer geliştirici iğne yapıldı her ihtimale karşı sancı çıkınca nst de, Hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah 🤲 çantayı hazırladık biz çok şükür 🤲 ev temizliği kaldı
Nesli-52 Bizimde 44 günümüz kaldı 33+ 5 teyiz herşeyimiz hazır bekliyoruz ne zaman gelirse Dr daha birşey demedi ❤️🧿
dlnyny Sedakbyk son 54 gün uygulamaya göre😌 dolabımız geldi monte edilecek bu hafta yıkayıp ütüleme işine başlıyorum. 1-2 haftaya da hastane çantasını hazır ederim🥰
Hayalleredogru 34+5 olduk son 37 görünüyor ama ne zaman gelir belli değil ben sanki daha çok varmış gibi hissediyorum yani 20 Li haftalar gibi 😂 her şeyi hazır Allah’a şükür🤲🏻
Melikebtr Sedakbyk 33 haftalık olduk herşey bitti sayılır ufak tefek eksiklikler var onları da yavaştan hallediyoruz 🥰
BegumIscanTunc Sedakbyk 32 haftadayim ama şafak 44 kaldı zorunlu sezeryan doğum olacak hayırlısıyla inşallah🤲🥰 Hazırlıklar bitti tek hazırlık hastane çantası hazırlanacak birde benim gecelikler felan yıkanıp tükenecek o kadar
canserko 32+5 deyim. Uygulama 51 diyor ama tercihen sezeryan olacagımdan 40 diyebiliriz tey tey 💃🏻 Bebekle ilgili her seyimiz hazır. Evde yaz temizliği var sadece halılar yıkamada, perdeler ve cam silme kaldı
birprensesvebirprensannesi Sedakbyk Herseyimiz hazır sadece oğluşum eksik ❣️ Bı bebek arabamız alınacak 🌈 34+2 yiz🙈 Son 40 gün 💃
Seymamuge 48 gün diyor ama bana hiç o kadar bekleyecekmiş gibi gelmiyor açıkçası :) her şeyimiz hazır bir tek kendime hastane çantası yapicam onuda erteleyip duruyorum 😅