Emine-53 Kızlar 12 haftalık gebeyim doktorumu değiştirmek istıyorum en son kaç haftalığa kadar doktor bulmalıyım
MMmommy Emine-53 İsteğiniz bilgi birikimi ilgi alaka her anlamda memnun çıkmaksa Işık Üstüner tek geçerim. Daha siz sormadan her şeyi en iyi şekilde açıklar yönlendirir bilgilendirir kendinizi güvende hissedersiniz. Araştırırsanız çok sevilen biri olduğunu görürsünüz. Şimdi kliniğini açıyor. Hastaneden ayrılınca idareten başka yerlere gittim ama 7. haftamdayım ve ona gideceğim kesinlikle kendimi ve bebeğimi ona emanet ederim gözüm kapalı.
Lulemom Kuzenim doktor değiştirdi son ayında. Son 3 kontrolü doğum yaptıracak doktorun yapması gerekiyormuş. Değişiyor mudur bilmem. Ama ikili test yaptıracaksan son hafta 12. Hafta. Detaylı içinde 18-23 hafta arası oluyo. O zamanlara kdar bulursun bence
baby_mama Emine-53 doktorumun olduğu hastanede yenidoğan yoğun bakımı yoktu, orada doğum yapmak istemiyordum en başından beri. Üşengeçliğimden doktor araştırmadım daha çok var diye diye hep erteledim, bi baktım 30 olmuşum 😄