Ilkgozagrimmm Hocaların merhaba, ben 29+3 haftalık gebeyim. Bugun okul whatsapp grubuna mesaj geldi. Idari izne ayrilan ogretmenleri goreve cagiriyorlarmis. Size de boyle bir mesaj geldi mi? Sizi de cagirdilar mi?
MDT Ilkgozagrimmm benim idari iznim bitti. Çalışabilir raporu aldım. Müdürüm geçenlerde okullar açılsa bile sana uzaktan ders vermeye devam edecem okula çağırmayacam demişti. İnşallah sözünde durur 🤲🏻
Ebrusema Ilkgozagrimmm hocam bende 30+3 haftalığım ama bana öyle bir bilgi gelmedi iyide bir karar var sonuçta 32. Haftaya kadar izinliyiz diye..
Ilkgozagrimmm Benim bransim ilk mat. Yarim saat once gruba atmislar. Koy okulunda gorev yapiyorum. 5 gun okula gidecekmişiz 😔😔
AlmilAlp Ilkgozagrimmm Şu an izindeyim. 30. Haftam bana bir bilgi gelmedi. Kaldırılacağını sanmıyorum çünkü esnek çalışmanin bile devam edeceğini söylediler. Haftaya açılacak benim okulum ortaokul. 32 de de çalışamaz raporu alacağım.
Ilkgozagrimmm AlmilAlp Narinko beni goreve cagiriyorlar. Yarin gitmem gerekiyor. Ben rapor almaya calisacagim
Narinko Ilkgozagrimmm hocam idari izin hakkınız var ancak idarenin inisiyatifinde. Öğretmen yetersizliğinde ya da ihtiyaç durumunda göreve çağrılabilirsiniz. Yani idare izninizi kullandırabilir de kullandırmayabilir de