Emirinannesi34 Nur2434 eski yerinde gelinimiz doğum yaptı, yavuz beydi doktoru. Çok çok memnun kaldı. Çok iyi davrandı herkes diye anlatıyor. Yeni yerinde hala duruyormu doktoru bilmiyorum. Ne kadr acaba şimdi doğum ücreti hastanenin.
Aryapoyraz alyaninannesi2 ay bende oraya yakın oturuyorum gercekten iyi bi doktor varsa tavsiye edin lütfen kendime hala doktor bulamadım silivriye gidiyorum doktor bulamadım icime sinmiyor diye 😔
alyaninannesi2 Mirages ya ben 2 kere gittim ilgili bir doktor ama normal doğum taraftarı mı onu bilmiyorum. İnstagram da bakıyorum ama çoğunluk sezeryan benimde o yüzden aklım karıştı açıkçası
alyaninannesi2 Aryapoyraz valla iyi diyen de var kötü diyende var hastane için. Ama yine bir gidip Pınar hanıma belki ısınırsınız ya da hoşunuza gider. Biraz yıldızla alakalı kimi bir doktora ısınıyorsa kimi ısınmıyor. Denemekte fayda var
Emirinannesi34 Esranur-y ben ümraniyede şükran akalına gidiyorum eva jinekolojiye. Çekmeköy de oturuyorum
Emirinannesi34 alyaninannesi2 hemde çok memnunum, birdaha doğumum olsa tekrar bu doktoru seçerim. 150 veriyorum ama 180 olmuş sanırım yeni hastalara
Aryapoyraz alyaninannesi2 ben kistim vardı kontrol icin kendi doktoruma gidemedim pandemiden dolayı evime yakın diye banu yıldırıma gittim hayatımda böyle bi tavır görmedim ondan o hastaneye karsı bi önyargı olustu 😐 ondan soruyorum inşallah kendime doktor bulabilirim buralarda