Omerhatice Nuryyy norml kişilere bile tavsiye etmiyorlar heleki su zamanda .. bence sizde yemeyin benzer başka biseyle nefsinizi koreltebilirsiniz belki
Hazeleyes_ Nuryyy yeme canın çok çekiyosa eğer pilav hazırla sonra onun içine biraz karabiber pul biber az tuz ekle sonra limon sık ye öyle nefsini körelt azıcık tadı benzio:) ama bi sorum var midye hastası olarak :) ekmek arası nasıl oluyo ilk kez sizden duydum
Nuryyy Hazeleyes_ Midyeleri mısır unuyla kızartıp üstüne sarımsaklı yoğurtla ekmeğin arasına koyuyorlar üfff anlatırken bile canım çektii :)) ama herkes haklı sanırım yemeyeceğim
Annecik_ Nuryyy midyeee maleseff yasakkkkkk çok da severim izmirliyim. Doğum yaptım emzirmeyi bitirdim 2 yıl emzirdim bu arada gittim İnciraltına 1 kova yedim ama o 3 yıl hiç yemedim
Hazeleyes_ Annecik_ aaa evet oda oldumu tam olur. Bende çok severim doğumu bekliyorum 😀 hayırlısı ile yemem gereken zaman gelsin bende bi kovayo götürürüm resmen😀
Annecik_ Hazeleyes_ kovaaaaa izmirli misiniz zaten izmirli olup da midye görmek işkence her yerdeler ahahha
Hazeleyes_ Annecik_ yok İzmirli değilim ama izmire yakınım 😀 egeliyim diyim 😀 şuan istanbulda yaşıyoruz haftada 3-4 gün mutlaka yerdik . Sağlıksız ama lezzetli 😋
Egeasigi Nuryyy şimdi yersen nefsini köreltmemiş ben ileride daha fazla istermiş hale gelmiş olursun .benim canım da salam sosis sucuk kola dışarıdan çiğköfte çekiyor ama yemiyorum bebeklerimiz için ,