MedaM Cuma zaten kontrolüm var dr da ebeye gitmek şart mı 36+4 hiç gitmemiştim arıyorlar çağırıyorlar tahlil falan dedi??
umaydurununannesi MedaM benıdr cagırdı mesaj attı az once ayda 1 kere bebegın kalp atısını dınlıyo kılo tansıyon olcuyo ben sureklı gıdemedıgım ıcın hastanede kan tahlılerını kaydedıyo
Oozgn MedaM aile hekimimiz olduğu için onlarda takip yapıyor tetanos aşımı yaptırdım kan tahlilleri var 2 ayda bir cagiriyorlar bebeğin kalp atışlarıni dinliyorlar ebemiz doktor gibi çok ilgili çoğu şeyi onada danışıyorum
tugce_varli Bende bugün aşımı oldum kan verdim kilomu tansiyonumu kontrol ettiler ve bebeğin kalp atışını dinlediler. Bencede gitmenizde fayda var.
Lavininannesi1 MedaM Benimde sürekli takibimi yaptılar canm,tahlil istediler bebeğin kalp atışına baktılar bence gitmende fayda var
tazeanneolacam Valla beni hiç çağırmadılar demek çok ilgisizler . Kalp atışını da hiç dinlemediler. Sadece tetenoz için aradılar o kadar
MDT MedaM hayır zorunlu değil. Ben hiç gitmedim. Aradıklarında da düzenli olarak doktoruma gittiğimi pandemide sağlık ocağına gitmek istemediğimi söylüyorum. Telefonda kilomu, iyi olup olmadığımı vs soruyorlar.bu kadar
Glbnpk MedaM Ben doktorda yaptırdığım tahlillerin sonuçlarını sağlık ocağındaki ebeye atıyorum. Çok hijyenik bir ortam olmuyor o yüzden bir de orada numune vermek istemiyorum.