Mavilio2 kesesiyle birlikte ve ilk defa kalp atışınıda duydum çok duygulu an dı benim için ağlamaklı oldum 6 bck haftalığım siz kaç haftalıkken duydunuz nasıl bir duyguydu :)
Aysobaciniz Mavilio2 ben 8. Haftada duydum canım ☺️ Eşimde yoktu yanımda tek başımaydım daha duygulu oldu benim için doktorun gözünün içine baktım sulu gözlerle 😀
yelizyeliz Mavilio2 ahhh ne kadar duygulanmıştım. 6.haftada duymuştum bende. Şimdi siz yazınca o günler gözümün önüne geldi💜 sağlıkla kavuşursunuz inşallah🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Mavilio2 Doktorum erken sanmıyoru marbling10 doktorum erken sanmıyorum ama şansımızo deniyelim dedi Allah’a şükür duydum bugün 😍
marbling10 Zuhreee yok canım geç döllenme değil ultrason da da 8 haftalık göründü Ama Doktor çok küçük olduğu için duyamıyoruz şimdi dedi🤷
Mavilio2 marbling10 Benim doktorumda bugün çok küçük duyamayaliriz dedi Şansımızo deniyelim şükür ki duyduk bünyeye göre değişiyor dilerim en kısa zamanda duyarsın
marbling10 Selinkn evet belli ki herkeste değişiklik gösteriyor canım belki haftaua gitsem biz de duyarız 🤷
marbling10 Mavilio2 teşekkür ederim canım 1 ay sonra gel dedi doktor sıkıntı görünmüyor dedi inşallah normal bir durumdur
AleynaAcar Mavilio2 Dün hem doktor değişikliği yaptık hem de bebeğimizin kalp atışını duyduk tam 6. Haftamız da doktor duyamayız şuan ama bı bakalım dedi bizim ki ben burdayım diye sesleniyordu resmen inanılmaz güzel bir duyguydu Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 😍
Narinko Mavilio2 6+6 da duyduk. İlk gebeliğim kürtajla sonlandığı için eşim de ben de çok tedirgindik. Duyunca ikimiz de hüngür hüngür ağladık. Bak yazarlen bile gözlerim yaşardı 😔