zeynep5627 Kızlar ya 2. Kızım geliyor çok mutluyum kızıma koz kardeş olsun istedim hep beraber bıcır bıcır büyüsünler diye çok şükür oldu rabbim isteyen herkese nasip etsin ❤️
Biranne2meyve zeynep5627 sağlıkla gelsin inşallah 🥰benim de ikinci hamileliğim bir kızım bar hep kız odaklıydım yine ah ne güzel olurlar diye erkekmiş valla kıza odaklanınca şok oldum bianda 😅😅😅😅
zeynep5627 @gokhande ay ne güzel ya çok şanslı hissediyorum ben kendimi sizde çok şanslısınız bence ❤️🥰 nasıl geçiyor günler araları nasıl 💁🏻♀️
gokhande zeynep5627 çoğu zaman güzel oynuyorlar ama bazen de tartışmaları oluyor tabi ki 3 tane kız ister istemez anlaşamadıkları yerler oluyor 4.hamileyim şimdi oda erkek olucak hayırlısıyla sağlıkla doğsun bakalım ne olcak 😬
zeynep5627 @gokhande hahaj tabi yani o Allah’ın emri 😍ay ne güzel sağlıkla alın kucağınıza allah erkekte tattırmış ne güzel bende artık 3 düşünürsem erkek isterim 🥰
gokhande zeynep5627 bizde kız bekliyorduk bunu ama olsun sorun değil başta sağlıklı ve hayırlısı evlat olmaları önemli 😍
zeynep5627 @Biranne2meyve ya hahah sağlıklı olsun da ne önemi var ki allah evlatlarımızla sınamasın 🥰🤲🏻
zeynep5627 @ElifAkaln ya şimdi 3. Gebelik düşünücek olsam erkek çok isterim şimdi kızım ve kendim için çok istiyordum kız olmasını 🥰