sevvaldd Arkadaşlar ben isimlerin karakterleri taşıdığına çok inanıyorum. Benim de kızım olcak Allahin izniyle. Nil adını koymayı düşünüyoruz. Tanıdığınız varsa nasıllar. Uysal mi konuşkan mi agresif mi vs?
Mom626 sevvaldd çevremde yok ama çok naif kibar bir isim bende çok istemiştim ama ikizlerim olacağı için nil’in yanına isim bulamadım 😞 koyamadım
Soulfly sevvaldd Yakın arkadaşımın adı Nil’di ve artık yakın arkadaşım değil, az kaldı evliliğime zarar geliyordu onun yüzünden 🤷🏻♀️ Yine de bütün Nillere aynı yaftayı yapıştırmak doğru olmaz 🙅🏻♀️
Portakalgeliyor sevvaldd kız kardeşimin ismi nilay :) nil diye sesleniriz kendisine 😂 balık burcu ve cok duygusal sessiz naif gerçekten anlatamıyorum ama yani kıyamam deriz ya masum birşey gördüğümüzde aynı öyle diyebilirim
Sifa0033 sevvaldd en yakın arkadaşımın adı Nil. Kendisi inanılmaz Zeki doktor hatta 🙂ve mükemmel birisi🌸 anlayışlı görgülü naif sevecen yani bütün olumlu özellikler kendisinde🤣🤣
sevvaldd Mom626 evet çok naif bi isim bende o yüzden çok istiyorum 🌺bizde duru koymak istemiştik ama eşimin yeğeni bizden duyup önce doğum yaptığı için kızına verdi o adı 🤷♀️
sevvaldd Portakalgeliyor ya Allah size bağışlasın 🌺isimde çok naif demek kendileri de öyle oluyor ☺️☺️
sevvaldd Cansel0694 idil ikinci kızıma düşündüğümüz isimdi 😁tesadüfün bu kadarı. Ama biz tek isimden yanayız 🌺
sevvaldd Morvy evet gerçekten Ada ismi de çok hoş 🌺ama tek isim düşünüyoruz. Nil tek başına da çok hoş bence ☺️
GayeOrhan sevvaldd bizde bı tane var o kadar uysal akıllı ki bilmiyrm yani isimden mi yoksa huyu mu oyle ama çok isterim çocuğumun da öyle olmasını Nil Asel bu arada ismi
sevvaldd GayeOrhan Asel tanıdıklarım var benim de. Maşallah o kadar uysal ve akıllılar ki. Bence isimdendir😁