Deniz95 Aryapoyraz ne kadar zararlı şey varsa canım çekiyor hamburger patates kızartması döner kola cipsi 😂
BusraUras ahlasinannesi kanı sulandırıcı etkisi varmış. Doğumda sıkıntı olabilirmiş kanama bakımından.
Kayraninannnesi Aryapoyraz kışı mandalina ile geçirdim sonra çilek şimdide kilo kilo erik istiyor canım hiç bıkmadan yiyorum ❤️
Masal53 deletedmom2014 ben iğrendim artık ne bilim dün 2 kez çiğköfteci önünden geçtim düşündükçe ıh dedim 😄😄
MercimekveAnnesi16 Aryapoyraz 😂😂 bizim ne aklımızdan çıkıyor ne evden vallahi hamile kalmadan önce bile bu kadar çok yemiyordum hele tatlı falan hiç yemezdim 40 yıl olmasa arayıp sormazdım bile tatlıkolik oldum vallahi 😂😂
KucukAnne538 Aryapoyraz Sanırım en sağlıksız şeyleri cani isteyen benim😂 sürekli çikolata cips çekirdek istiyor canım 7 24 abur cubur yiyorum☺️😂
Aryapoyraz KucukAnne538 ama ay. çekirdeğinde bol miktarda folik asit magnezyum var o konuda şanslısın 🙈
KucukAnne538 Aryapoyraz Peki ya diğerleri 😂 hiç yemem normalde ama öyle bı canım istiyor ki inşallah zararı olmaz 😁😁