Aryapoyraz Muz ve Yeşil mercimek çorbası/yemeği 9 ay bıkmadan yerim herhalde acaba bi benim mi canım cekiyor böyle olan var mı cok merak ettim 🙈
Bubuseli Aryapoyraz bulgurlu yayla çorbası kaynanama sürekli yaptırıyorum günde üç kase içtiğimi bilirim😍😍😍😍
Sadece_anne Aryapoyraz İlk şeftali aşermiştim sonra soğukta olan herşeyi istiyor canım, kola limonata meyvasuları dondurma soğuk karpuz.. Birde ben et döner yiyemiyorum ağır geliyor boyle hatay usulü bir tavuk döner 😄 ay yeni yemek yedim ama iştahlandım kız 🤭
Aryapoyraz Masal53 daha onlara gelmedim hepsini cok severim ama simdi sen yazınca bi et döner kokusu burnuma geldi 🙈😋
Dae Bubuseli yaa bende öyleyim buğdaylı seviyorum surekli kayinvalideme anneme yaptiriyorum koca Bi kase içiyorum dünyanın en güzel yemeği gibime geliyor😀
Aryapoyraz Leylaalin trakyalıyım trakya karpuzu meşhurdur bizde tarlada cıkmayınca yemiyoruz o tadı alamıyorum diye herhalde bi büyüsünler tarlanın basına oturcam 😂
BusraUras Aryapoyraz çilek çok aşerdi benim canım. simit, dondurma aşerdi birde. Diğer şeyleri aman aman aşermedim hiç.
Eski9 Aryapoyraz benim en çok bu gebelikte cnm patates kızartması çekti hep tabak tabak yesem doymam tabi zararlı olduğu için yemiyorum da pek 😁
Masal53 Eski9 valla bende hergün sabah akşam patates kızartması yediğimi bilirim ilk zamanlarda 😄😄😄😄😄
BusraUras Aryapoyraz bende istemiyorum şuan kiraz istiyorum ama doğuma az kaldı yenmemesi lazımmış çok mutsuzum 🤣
BusraUras Masal53 geçen bu formda okudum. Kanı fazla sulandırıyormuş. Doğumda kanama durmayabilirmiş. Bir kullanıcının doktoru demiş. O da ilk defa duymuş şok olmuş tabi ben hem şok hem iptal 😅🤣 @Aryapoyraz