Ebruuugunes 39 haftalık olduk dünden beri sancılar düzensiz geliyor ama Bi tık yok sizler ne durumdasınız neler yapıyorsunuz🤗
Seymaay Ebruuugunes nst de hafif gözüküyormuş ben çok hissetmiyorum. Açıklığa bakan olmadı henüz devlete gidiyorum bakmadılar
Ebrumihrimah Ebruuugunes sancım hiç yok 2 günde bir nst için çağırıyor doktorum 20 yi geçmiyor bakalım yarın gidicem ne diyecek yapmadığım şey kalmadı ama nazlı kızım gelmiyor 🤭
Ebruuugunes Ebrumihrimah kızlar erken gelir derler bu ona bakmıyor işte 😁 ben merdiven VS herşeyi yapıyorum bakalım bu hafta gelecekmi minik oglum
Ebrumihrimah Ebruuugunes aynen herkes kizlar erken gelir dedi annemi de çağırdım geldi yanıma ama kızım hala gelmedi 😂 plates topuyla bir bütün oldum 😂
Ebruuugunes Seymaay Hım dogum hanede direk önce altta bakıyorlar benimki öyle oldu sonra nst hafif agrım var doktorum şiddetli olursa gel dedi bana
Seymaay Ebruuugunes benim hiç bilmiyorum artık açıklık var mı yok. Acilden gidersem öyle bakarlar anca
Ebruuugunes Ebrumihrimah haha hic gelesi yok ama 41 de doguracan canm öyle hissettim sende burada dogum hikayeni paylaştınmı anlarım artık 😁
Seymaay Melike_Alp ayy inşallah gelmezse suniyle başlatacaklar suniyi almadan gelse kendiliğinden diyorumm
Feyza_Ferhat 40+6 ve gelmeyi hiç düşünmeyen bir bebişimin var yarın doktor kontrolüm var bakalım ne olacak