minikoglumm 30 haftalık olucaz son bir kaç gündür sanki hamileliği hissetmiyorum aksine karnım kuş gibi elimi dokunmasam ayağa kalkmasam felan yok diyebilirim 😋😋😋
susam_18 minikoglumm ay şoktayım benimde karnım yumuşadı. Bir anda. Doktorum normal diyor ben bebek yokmuş gibi hissediyorum karnım küçüldü sanki. 28+3
Emine_ali minikoglumm Bazen bana da oluyordu özellikle işk uyandığım zamanlarda Suan 38+2 deyım şükür sağlıklıyız 🤗
susam_18 minikoglumm uyandığında ki sola yattığında ki yumuşaklık değil hep yumuşak valla ben çok şaşkınım bu duruma
minikoglumm Glbnpk Allah Allah vallahi şaşılacak gibi maşallah diyelim de doğumda kolay olur ınsalalh
susam_18 minikoglumm amin inşallahh doktorum 1 hafta bi dinlen dedi. Ben 81 gün yatmaya karar verdim 😁
minikoglumm susam_18 hahahaha bende 5. Haftalıkken beridir yatıyorum valla herkesin bünye başka arkadaş ben yatarken yerken içerken mutluyum Allaha şükür bakincada hiccc 70 kilo değilim 😄
minikoglumm susam_18 benim çok şükür bebekle ilgili bir sorunum olmadı aşırı derecede üşengeç ve sürekli uyumak isteyen birisi oldum halada öyleyim