iremyasar İlk gebeliğinizde bebeğinizi kaçıncı haftada hissetmiştiniz ve hareketini nasıl hissetmiştiniz
Huriyeolgn iremyasar 16 da hıssetmıstım baloncuk patlaması gıbı hıssedıyordum bazen seğirme hareketi tarzında
mminikmmucizemm iremyasar 18 haftalıkken balık gibi kaymıştı öyle hissettim 20. haftaya kadar hissedilmeyebiliyormuş ama
iremyasar Huriyeolgn bende 18 oldum ama daha henüz hissedemedim yada ben anlayamadım ilk gebeliğim bazen karnım pıt pıt atıyor anlık hemen geçiyor bebek hareketimi bilemiyorum
Huriyeolgn iremyasar çok kucuk ya net anlayamıyor olabılırsın canım bol su ıc cıkolata ye soluna yat dene bakalım bırde bazıları plesenta onde oluyor daha gec hıssedıyor
Mervebd Bende 18.haftada hissettim pıt pıt atıyor içeride bağırsak hareketinden farkl olduğunu anlıyorsunuz zaten bebek olduğu hissediliyor 😍
iremyasar Mervebd yaa evet bende bir kaç sefer o şekilde hissettim ama ilk olduğu için anlayamadım ne olduğunu pıt pıt diye saniyelik oldu😍
Merve-1109 iremyasar ilk gebeliğim 19+3 de hissettim ondan öncekiler varsada ben dikkat etmedim ama 19+3 de net olarak bi tekme yiyerek evet işte bu bebeğin hareketi dedim rabbim hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın acılarını göstermesin❤️
iremyasar Emine_ali haklısınız insan zaman ilerledikçe sabırsızlıkla hissetmeyi beklediği için geç olunca da bi tedirgin oluyor🙂rabbim sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah😇
iremyasar Huriyeolgn yok benim plesanta arka duvarda ama küçük olduğundan bide ilk olduğundan ben hareket ediyorsa da algılayamıyor olabilirim çok anlaşılır olmadığı için bide sizin dediğiniz gibi denerim teşekkürler🥰
Huriyeolgn iremyasar vısne suyuda bebıslerı cok hareketlendırıyor canım onuda dene yakındır hıssedersın 🥰