Gizemmmmmmkync Merhaba arkadaşlar tüp bebek ile boş gebelik olmuştu genetik sonuçlarım çıktı. FAKTÖR XIII HETEROZİGOT MUTANT yazıyor birde MTHFR(A1298C) HETEROZİGOT MUTANT yazıyor, diğerleri normal. Bu durumu yaşayanlar yazabilir mi ?
Kmndas Gizemmmmmmkync 2 geninde tek taraflı taşıyıcısın canım büyük ihtimal bi sonrakinde coraspin ve kan sulandırıcı iğne başlarlar
Fv3 Gizemmmmmmkync canım 2 geninde taşıyıcılık var benim tek gende var. Büyük ihtimalle bir sonraki hamileliğinde kan sulandırıcı iğne verilir sana. Benim tek gende sıkıntı olduğu için lupus protein c ve s gibi değerlere bakılıyor şimdi
Gizemmmmmmkync Kmndas doktor hiç bir sorun yok dedi kan sulandırıcı gerek görmez dedi kafamı karıştırdı ya
Kmndas Gizemmmmmmkync ya aslında gerekmeyebiliyor bana da doktorlar 2. Düşüğümde gerekmez dedi ama ben 3. Yü de düşük yapınca başladık hatta ben istedim tahammülüm kalmadı artık diye tek taraflı taşıyıcı olunca vermeyebiliyorlar ama faktör vleiden diye gende sıkıntı olabiliyor riske atmamak lazım
Fv3 Gizemmmmmmkync bence başka doktora daha görünmelisin. Benim lupus ve antifosfolipid antikorlarında da hafif bir şeyler var o yüzden hamile kalınca kesinlikle kullanacaksın dedi. Hamile kalana kadar da corasprin kullanacaksın dedi. Mutlaka başka bir doktora daha da görünmeni tavsiye ederim
Gizemmmmmmkync Kmndas bende isteyeceğim zaten Tüp bebek birde düşük insanı sahan çok yıpratıyor inşallah verirler