Fatmafatma Bebegimin kiyafetlerini koymak icin dolaba asilan dolap ici duzenleyicisi raf ariyormda nette var fakat bildiğiniz bir magzada fln varsa benim icin daha kolay olcak bilenler yazabilirmi???
Fatmafatma MucizemE ikeada evet var ama oraya girince cikmak bir dert adeta 36 haftaligim cok cabuk yoruluyorm ama baska biyerde bulamazsam bende oradan alirim ennson cagre esnrmr fln yapiyor mu peki raflar arasinda sunta gibi bisey varmi
MucizemE Fatmafatma var canım çeşit çeşit seçenek var asansörü var ama ikeaların yine de zor ola bilir hak veriyorum ben 34 haftalık oldum sıcaktan bunalıyorum ağırlaştım da internet sitesinden de ala bilirsin bilgin olsun
Fatmafatma MucizemE internet dekilere guvenemedm pek esneme fln yapiyormus yorumlarda da oyuzden ikeadakinden sen memnun mussun esneme vs yok yani gidip oradan aliirm olmadi kocami yollarim o alir😊
MucizemE Fatmafatma ben memnunum hem mutfak İçin hem kendi odam İçin birde bebek odası İçin aldım gayet güzel oldu
Fatmafatma aycay1 memnunmusunuz peki esneme fln yapti mi bide dolaba asilan raf seklinde olandan mi aldiniz
aycay1 Fatmafatma skubb modelinden aldim dediginiz hangisi bilmiyorum coraplari citcitli bodylerini falan ayri ayri koymus oldum
1234 Fatmafatma ne zaman geldigini bilmiyorum cnm ama hakmarda vardı hatta alsammı dedim bidaha koydum yerine 3 rafı vardı bezden dolap askılıgına takılıyor