Zeynepn Kızlar cumartesi memlekete gidecez allahın izni ile. Yolda atıştırmalık poğca kek yapacam. Başka ne yapabilirim.
Busbushatun Zeynepn termosla nrmal yedırdıhınız yemekten koyabılırsınız ben bırazda yogurt koyuyorumm
EsmamM18 Zeynepn kızım yolda sulu yemek yemediği için çıkmadan önce karnını doyuruyorum. Yol için de muz yoğurt ya da poğaça alıyorum. Yolculuğumuz 3-4 saat sürdüğü için yemeğe gerek kalmıyor.
birkedilianne Zeynepn Alıştırma bardağıyla içebileceği şekilde meyveli yoğurt yapabilirsin canım. Minik minik sebzeli pankek yapabilirsin.
[silindi] Zeynepn kizartma pişmanlik oluyor bi kere acele sofradan kalkip çıktık koydm yanimiza ben de ama ust bas araba hep yağ oldu tavsiye etmem 😅
Mom54544 Zeynepn Meyvelerden koyabilirsin yediği sevdiği şeyleri hazirlayabilirsin saklama kabına yengem yola çıktığında üzümü bile ayıklayıp saklama kabına koyar çocuklar rahat yesin diye
DefneRana Zeynepn kaşık dökmesi yada krep yada pankek yapıyorum kesinlikle. Yoğurt sıcak havada bozulabiliyor meyve koyuyorum bolca muz elma ne yiyorsa çerez koyuyorum kuru üzüm vs yine ne yiyorsa termosta çorba olabilr
Csm Zeynepn köfte patates kızartıp saklama kabına koyabilirsiniz, çocuklar seviyor, arabada da bir şey olmaz.
Seferyehatun Ben ufak termosa çorba bir dilim ekmek alıyorum, poğaça yapıyorum birde, komposto koyuyorum biberonuna, sevdiği şeyler bunlar 😍