silakabadayi Kızlar Merhaba. 6 haftalık hamileyim, bel ağrısının yanı sıra iki gündür baya şiddetli baş ağrım var. İster istemez geçmeyince sinir stres yapıyorum bu sefer daha da şiddetleniyor 🤕 Rastgele ağrı kesici vs ilaç kullanmak istemiyorum herkes zararlı oldugundan bahsediyorum. Önceki randevumda doktorum herhangi birşey söylemedi açıkçası bende sormadım 🤦🏻♀️. Bir hafta sonra doktor randevum var o zamana kadar sizin önerebileceğibiz bir şey var mı?
Oykuzey silakabadayi Gebelikte ağrı kesici olarak minoset ve parol içilebiliyor, bebeğe herhangi bir zararı yok. Bende çok çekiyorum baş ağrısından, ilaç içip başımı başörtüsüyle iyice sıkıp, karanlık ve sessiz ortamda uyumaya çalışıyorum.
SemraErkann silakabadayi minoset içebilirsin ama şadece minoset iç (minoset plus) kesinlikle içme çok ağır ve yasak
silakabadayi Doktorla görüşmeden içmiyim diyorum 🙄 bişi olur diye de endişeleniyorum ister istemez🙄 SemraErkann Oykuzey
SemraErkann silakabadayi canım diyeceği ilaç olarak dediğim gibi minoset olur bende hamileyim bende içiyorum sen bilirsin mesaj at doktoruna bakalım ne diyecek minoset içebilir miyim diye
MerveDmn silakabadayi Evet oluyor benim migrenim var ilk 4 ay hep baş ağrısı çektim ve faydasını gördüm doktorum da tavsiye etti
Ff01 2 gündür çekiyorum ılık duş aldım başımı sardım masaj yaptı eşim yapmadığım şey kalmadı geçmiyor 🤦