elifpusat Kubraygun_ gerçekten çok erken ben 6 haftalıkken gittim kese oluşmuş dedi 9 haftalıkken sağlık ocağına hamilelik için kayıt açtırdım orda dinledim kalbini demekki bebek de oluşmuş dedim kendi kendime kızımida beş haftalıkken gittim sadece gebelik var kese oluşmuş dedi düştüğümde bile 6 haftalikti kesen oluşmuş ama gelismiyo demişti yani senin çok erken
Kubraygun_ elifpusat bugün gittiğim doktorda normalde duyulması lazım bu haftada dedi ama benim duyulmuyormuş 1 hafta daha bekleyelim ona göre bakalım dedi
Sulearas Kubraygun_ kalbini suan duyması imkansız aynı şeyi benım kuzenım de yaşadı düşürmek için ilac verdi kullanmadı 2 hafta sonra kalp atısını dinlediler bol bol yat dinlen sadece daha suan kalp atısı duyması çok saçma ve imkansız
Kubraygun_ Sulearas başka bir doktora gittim bugün oda normalde bu hafta duyulması lazım ama duyulmuyor dedi bekleyelim yine 1 hafta dedi moralim tam alt üst oldu
Ylmzhvv Kubraygun_ doktorunuzu değiştirin ve kanamanız agrınız yoksa bekleyin bir hafta daha ondan sorma 7 haftalık olunca kalp atişini dinlemek için gidin öyle 5 hafta da kalp atışı duyulmuyor hemen
zrlbsr Kubraygun_ kuzu bende hemşireyim. İyi ki başka doktora da gitmişsin 🥰 5. Hafta da kalp için çok çok erken. Kesen sağlam ise bekleme zaten bu ilk haftalarda kalbi atmaz ise kanama ile rahim atıyor dışarıya. Kanaman vs olmazsa hiç endişe etme 7. Ve ya 8. Haftayı bekle hiç endişe etme. Bir de stres yapma kötüyü çekme üstüne. Sende biliyorsun ki stres düşünü tehtid eder🥰
Nefes34 Kubraygun_ henüz çok erken bu haftada keseyi gördüğüne bile şükret bazıları keseyi bile çok geç görüyor 7.hatta 8 haftaya kadar kalp atışı bekle sakin kürtaj olma ben 7.haftamda duydum kalp atışını
ebruzb Kubraygun_ acilen doktorunuzu değiştirin psikolojik olarak dayanılmaz öyle bir doktora ben 6.haftada gittiğimde kalp atışı duyamadım 2 hafta sonra gel dedi 8 de gittik ve duyduk çok şükür 🌸 bebeğiniz henüz çok küçük lütfen canınızı sıkıp üzülmeyin 🥰
zrlbsr Birde geç döllenme ya da geç yerleşme olmuş olabilir. Birde 12 haftadan önceki sorunlu gebeliklerde kürtaj yapılmaz ki ilaçla düşük sağlanır. Ben doktorun dediğinden bir şey anlamadım neden yani ısrarla kürtaj 5+2 ye
Naz_01 Kubraygun_ ben yaşamadım ama kuzenime de kalbi atmıyor kürtaj olması lazım dediler başka doktora gitti okurum öyle şey bebeğin iyi kalbi de atıyor denildi.şimdi 4yaşında .bu devirde her doktora da güven olmuyor
Yoncca Kubraygun_ Canim.daha çok erken bekle bende 6 haftalıkken gittim duyulmadi 7 de gittim alttan bakınca duyuldu
Derenils Kubraygun_ hakan kalaycı var Seyhan başkentte riskli gebelik doktoru uzman ona bı görün istersen
Kirazkiraz Kubraygun_ takmayın gerçekten bu stresle kendinize zarar verirsiniz bekleyin zamanı var daha 🤗❤
Kubraygun_ Derenils evet onu bir arkadaşım da önerdi artık gitsem mi gitmesem mi kararsızım 3 doktora göründüm her biri alttan bakıyor