Masal53 112Nur ne yalan mı ben gittiğimde 5 dk dan aşağı çıkamıyorum yapıyorum oturdukça bidaha geliyo baktım ki hissi gitti çıkıyorum wc den 😄😄😄
anneyimmm_ Masal53 hiç içemiyorum ben yaparaam yapayım salatalık attım limon sıktım kiraz koydum yok su içemiyorum 😓
Masal53 anneyimmm_ sarımsak ye çok susatıyo 😄😄😄 tatlı yeee kurabiye ye 😄 kuru şeyler yiyince insan çeşme arıyo 😄😄
Masal53 112Nur şimdiyi kastetmedim ki 😄😄😄😄 canımı sıkan bişey olunca aldırma deli gönlüm şarkısını açıyorum kahkaha atıp geçiyorum 😄😄
milena11 Masal53 2 buçuk litre içtim bu saate kadar 😅 2 daha içerim akşama kadar ondan sonrada ykk gece tuvalete gitmekten uyuyamıyorum sonra😅
milena11 Masal53 çalışıyorum mağlesef 😔 Sabah 7 de kalkıyorum. Suyum sınırda çıkmıştı o yüzden günlük 4 litre 4 buçuk litre su içiyorum mutlaka
milena11 Masal53 çıkamıyorum😅 o yüzden en geç 6 ya kadar içmem gerekeni içim de geceye bırakmam diye erkenden başlıyırum😅😅 yoksa uykular haram oluyor
41irem Masal53 aah bi içebilsem günde bir birbuçuk litre içsem öpüp başıma koyarım öğlen olmuş daha bi yudum su içtiğim yoktu şimdi sizi görünce bi gaza geldim doldurdum şişemi bakalım ne zaman biticek