efesmom Babyhurma ilgi ve alakası çok iyi bir doktor fakat bende yeni kliniğine gitmedim bilgisi olan varsa bende bilgi almak isterim
Sny_hkn10 Ben de burada durayım geçen sene ilk doğumumu sezeryan kendisinde yaptım çok memnun kaldım ama şu an özel muaynehanesinde durumlar nasıl ücret vs bilgi almak isterim
Babyhurma Sny_hkn10 yeni kliğine gidiyoruz. Muayene ücreti 200 tl şuan. Bende doğum için düşünüyorum. Ama hastanede olmadığı için doğum parası bayağı tutuyor.
Babyhurma efesmom Çağsu hastanesindeydi. Orda başlamıştık ama ayrılınca mecburen yeni kliğine gidiyorum. Ücretler 3 kat arttı maalesef.
Hilallllalby Sadece bir kere gitmek nasip oldu keşke memlekette olsaydık sürekli gidebilseydim çok ilgiliydi
Babyhurma Haziraan doğum çağsu hastanesinde oluyormuş. Çağsu 4.000-4.500 arası istiyormuş. Bide yatak ücreti ayrıymış günlük veriliyormuş. Pınar hanımda 2000-2500 arası alıyormuş. Birleştirince bayağı tutuyor.
Burcu14 Hastane 4500 doktor 2000 alıyor bende eşi doğu beye gidiyorum geçen hafta konuştuk bu şekilde bilgi verdi doktor 6.500 yani