Yaseminuzer Merhaba hanımlar 11 haftalık hamileyim gün içerisinde ne yersem yiyeyim ağzımda zehir gibi tat oluyo ve hiç geçmiyor aynı problemi yaşayanlar var mı? Çözüm bulabildiniz mi?
Ezo44 Yaseminuzer canım ben 30 haftalık hamileyim hala tatlı birşeyler yiyince ağzımın tadı değişiyor sanki 🙄 tabi ilk başlarda bu herşey de oluyodu zamanla biraz daha azalıyor
Aslhn12 Yaseminuzer 10. Haftaya gireceğim gebeliğimde,ben de o durumdayım.özellikle sabahları daha şiddetli oluyor o durum. Bi çözüm bulamadım şeker falan yiyorum o san biryere kadar idare ediyor
Serappp14 Yaseminuzer 13 haftadayım basından beri aynı tatsızlık bendede var bı cozum bulan varsa beklıyım bende🥴
Dlkaltnrs Yaseminuzer bende ilk hamile kaldigimdan beri var suan 20+6 dayim hala devam ediyor dr olabilir normal demisti bende arada agzima seker atiyorum 🤷🏻♀️
anneyimmm_ Yaseminuzer bende 11 haftalığım dün o kötü tat geçsin diye kuru erik yedim meyve suyu içtim. Ve midemde dehşet gaz oluştu daha yeni yeni kendime geliyorum çok dikkat et berbat bişey
Nur-98 7 haftalığız bendede durum 15 gündür aynı ağzımın tadı çok kötü miğdem çok kötü yemek yemesem olmuyo yemeye çalışıyorum yiyemiyorum inşallah bu günleride atlatırız zorr😕
Yaseminuzer Nur-98 geri çıkartsana ye diyor doktor bende meyve ve salata yiyebiliyorum sadece normalde
Dilek2356 Yaseminuzer aynı sorunları yaşamayan yoktur herhalde bende İlk aylarda öyleydim canım 4 aydan sonra duzeliysn biraz son aylarda yine başa dönüyor anlicagn hamileliğin her ayı başka bir problem yaratabiliyor 😏