Safiye2323 Günaydın arkadaşlar 3 aylık hamileyim ama panik atak hastasıyım ilaç kullanmıyorum benim gibi hamile olanlar var mı bu durum ile nasıl baş edebildiniz hayatım çok kötü geçiyor bu sebeple aklımdan çıkaramıyorum beynimi ele geçirdi resmen panik durumum : ( Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah tez zamanda kurtaralım
Gizemcetinn Safiye2323 bende panik atak hastasıyım antidepresan kullanıyordum. Hamile kalmadan önce hep napcam ben bu ilaçsız yaşayamam hamile kalamam falan derdim. Çok şükür 10. Haftalık hamileyim henüz olmadı ama hep bebeğimi düşünüyorum. Mesela bişey olmuşmudur bebeğe. Ya sağlıklı doğmaz sa ya bilmem ne beynimin içinde kemiriyor bu sorular. Zaten bir gün panik atağı tutarsa geçemez herhalde 😂
Mervekoman Safiye2323 bende de anksiyete var doktorum pasiflora şurup verdi o biraz rahatlatıyor beni
Umayyy Safiye2323 Bende panikatak hastasiyim ustelik anksiyetem var uc ayi biraz gectik hic ilac kullanmadim iki ay faciaydi gunde nerdeyse on defa atak geciriyordum. Ne oldu nasil oldu bilmiyorum sukurler olsun suan hic atak yasamiyorum belki bebege odaklandigim icin olabilir ona odaklanip guzel hayaller kurdugum icin olabilir
ZumrutHanim ben. cok zorlaniyirum kanama gecirdim 1 aydir yatiyorum kimse anlamiyor babam hariç bana iyi gelen tek insan babam ama o da uzakta. tesbih cekiyorum sakinlestiriyor. telefondan biseylere bakip zihnimi dağıtmaya calisiyorum ama zor
Safiye2323 ZumrutHanim Zümrüt hanım Allah yardımcımız olsun inşallah sizin de inşallah içinize ferahlık sağlık mutluluk dolsun tezden kurtarırız bu durum çok çok kötü yaşamı çok etkiliyor kaç yıldır kurtulamadım
Safiye2323 Gizemcetinn gizem hanım bende çok tuhaf biliyorum ama doğumda panik atağım tutarsa diye şimdiden onun stresine düşüp kriz geçiriyorum ve kimse anlamıyor beni çok normal bişeymiş gibi garip karşılanıyorum çok üzülüyorum ne varki bunda kendin yapıyorsun bile deniliyor Allah yardımcımız olsun
Gizemcetinn Safiye2323 kendin yapıyorsun diyenler anlayamıyor işte. Ben zaten sırf panik ayağım var diye sezeryan düşünüyorum