77Ozge77 Elfsndkl Bende sürekli aniden doğurcam hissi var. Planlı şekilde olmayacakmış gibi geliyor 😏
Nevriyebak Elfsndkl o his bendede var aynı haftadayız hayırlısıyla insAllah doğarlar da 🤗 bende sürekli bir ev temizleme halindeyim
Nilasyamom 77Ozge77 Elfsndkl aynen yA kızlar ben de mecburi sezaryen olcam ama sanki kızım kendiliğinden gelecekmiş gibi hissediyorum. Acaba annelere malum mu oluyor 🙈 riskli şuan normal doğsa ama Allah bilir tabi. Sağlıkla gelsin de 🤲🌼🥰🥰
Elfsndkl 77Ozge77 valla kasiklarimda hissediyorum bazı hareketlerini canım, geceleride karnım çok sertlesiyo bian suyum patlıcak gelicekmis gibi hissediyorum
Elfsndkl Nevriyebak bende çarşamba doktora gidicem o ne derse ina göre plates yürüyüş ev temizleme hepsini yapicam 😂😂
77Ozge77 Nilasyamom Bana kızlar erken doğar diyenler oluyor çevremde onlardan da etkilenmiş olabilirim 🤦🏻♀️ Bir de ilk gebeliğim bu kadar zor geçmemişti. Kızım çok aşağıda baskı yapıyor ağrılarım çok var
Nilasyamom 77Ozge77 herkes aynı şeyi söylüyor, kaynanam annem ablamlar. Onu Allah bilir ne zaman geleceğini. Öyle kuzum kasıklarkma o kadar vuruyor ki kıvranıyorum , sakinleştirmeye çalışıyorum müzik dinletiyorum. 😅 yaramaz kızlar
77Ozge77 Nilasyamom Evet ya ne ara uyuyor bilmiyorum. Benim sezeryan dikişime vuruyor çok fena 🤦🏻♀️ Az kaldı inşallah sağ salim kavuşalım ❤️
Omerhatice Elfsndkl benimde cimcimede 1 hafta önden gidiyor ama bu hafta değilde benim içimden başından belli 16 haziran geçiyor 🤭🤭
Elfsndkl Omerhatice valla daha beşiğini ve pusetini almadim diyorum önümüzdeki hafta gel bu hafta gelme 😂😂
uraluygar Elfsndkl bizde 35 haftalik olduk , 1 hafta onde gidiyoruz :) 30 haziranda sezeryanla kavuscaz insallah🥰 2. Oglusum gelecek🥳
Nevriyebak Elfsndkl hadi hayırlısı bakalım sancı falan yok daha bendede insan yinede eli kulağında hissediyor 😌
Omerhatice Elfsndkl bende çantayı hazirlamadim onun dışında herseh okey Onuda bugün hazırlarım nasipse belli olmaz işleri valla 😁