Ylnzkus Kızlar bu sabah erken gebelik testi yaptım çift çizgiyi gördüm tam koyu değil ama biraz silikti ikinci cizgi. Şimdi benim şöyle bi sorum var daha once kimyasal gecirdigim icin erken davranmak istemiyorum ne zaman gitsem eğer varsa keseyi görürüm?
nuniturkmen Ylnzkus kan tahlili yapmayı dene cnk daha adetine var allah korusun yine kimyasal gebelik ola bilir
GamzeBaz Ylnzkus bnde 3 gun öncesinde gördüm tam 5 hafta 2 gunken ilk kontrole gttm kese göründü bide 2 gun de bir kan verdım gitmeden artısı takıp ettım saglık ocagndan
Ylnzkus GamzeBaz valla ben takip yapmak istemiyorum daha cok geriliyorum eski usul adet 10 gün gecince gfalan gidiyim diyorum
GamzeBaz Ylnzkus takip yapmazsan nereden bilebilirsin saglıklı bir gebelık olup olmadığını bnm ilk gebelık düsük ve akabinde kürtaj oldum doktor en basta kan degerine bakarak saglıksz bir gebelık dddi kendini herseye hzrla dedi bnm kanmam basladı gttim kürtaj oldum bazen önceden bilmek iyi oluyor ya bir rskin varsa önce knda takip et ve kesnlıkle doktora gt bnm önerim bu gerisi sana kalmış canım