Ugurhilal Tecrübeli anneler sorum şu internette görüyorum doğurup bebeği kucağına alıp odalarına gidiyorlar bu durumu yaşayan var mı acaba
CansuDRY Ugurhilal Evet, doğurdum, kucağımıza verdiler, yürüyerek odama geçtim. (Eşim de doğumdaydı, onun kucağına verdiler bebeği.)
Gamze84 Ugurhilal normal doğum yaptım bende 2 tane 3 .hamileyim ikisi normal doğumdu doğum bittiği an itibariyle yeniden doğmuş gibi olmuştum direk ayağa kalkmıştım inşallah oturup kalkarken hiç bir acı olmamıştı normal hayatına devam ediyorsun Buda normal olur .
Ugurhilal Nanelisekerr üzülmeyin sağlıcakla çıksın inşallah dua edelim bizde hayırlı evlat olsun sağlıkla büyütün 😊
Ugurhilal Gamze84 ne güzel genetikmiş zaten anneniz normal yaptıysa sizde rahat doğuruyormuşsunuz öyle. Okumuştum benim annem hep normal inşalalh nasip olur bana da
[silindi] Ay bu Benim hayalim ya doğumhaneden bebeğimle yürüyerek çıkmak. İnşallah o kadar kolay doğumlarımız olur. Yaşayanlar varmış
Ugurhilal [silindi] inşallah bende bayılmaktan korkuyorum ya bebeğimi göremezsem diye hepimize hayırlı doğum nasip etsin rabbim
surelitta52 Ugurhilal Doğurdum kucağıma verdiler, doğumhaneden çıkarıp yan odaya aldılar emzirmem için. Emzirdikten sonra da hemen odamıza çıktık. ☺️
mrsbiyolog Ugurhilal beeen kesinlikle çok güzel bir duygu ama kişiden kişiye fark ediyır mu bilemedim. Benim tek dikişim olduğu için zorlanmadan yürüdüm hatta eve gelinde bildiğin rutin işlerimi bile yaptım sanki doğurmamış gibi 🥰🥰