Busra035 Günaydın anneler dün biraz alt karnım sancılandı kendimizde tuhaf hissediyordum acile geldik sadece idrarda enfeksiyon çıktı. Bide bebeğe bakalım dedik bar az az sancı var bi gece kal dediler çok erken değil mi biraz korktum 😞
Havva Busra035 ben perşembe geceden beri çekiyorum sancı desem yeri çocuk haraketleri yerindeyse huzursuz değilsen normal kontrolüne gel dedi dr ama nst de bakalım sancı var mı dedi gitmedim iki gündür dün hiç ağrım yoktu sabah kalktığımdan beri kasığım da ağrı var. Diğer hamileliğim de iki üç defa hastanelik olup yattım normal olabiliyor yani canım
Busra035 Havva ya aşırı pahalı burası bilerek yapmazlar değil mi ? Bende anlamıyorum değerleri 1 saat nst çekiyolar unutuyorlar mı anlamıyorum
Havva Busra035 yok canım sancın yoksa gönderirler üzerinde yazıyor ya canım onun biri kalp atışı biri sancı benim sancım en az 90 çıkıyordu mesela 105-120 devam ediyordu. Bide kağıtta da belli oluyor çizgiler yukarı doğru gidince sancı oluyor
Busra035 Havva bende takip ettim hep 17 20 aradıydı çok az değil mi hemşirelerde bu haftalarda normal ya i bunlar dedi