Senel66 Merhaba ben geçen sene mayısın 21 inde ayağıma paslı çivi battığı için tetanoz olmuştum dün tetanoz aşım vardı. Ve ebe geçen sene mayis ayında yapmışlar dedi ve tekrar aşı yaptı herhangi bir zararı olur mu
agustosannesi1 Senel66 ben de 2019 Aralık ayında tek doz olmuştum. Doktor hamilelikte 2 doz vurulsanda Bi şey olmaz dedi. Zaten ebe de o kadar evham yaptırdı ki ben de oldum iki dozu. Burda da baya araştırdım daha önceden vurulanların çoğu iki doz olmuş yine de.
ikiPrensesAnnesi20 Senel66 bende geçen sene 2 doz aşı yaptırdım şuan yine hamileyim bu senede asi vurulmam gerek mi acaba?
Basak41 Senel66 Bende 2 sene oluştum sağlık ocağında ki hemşireler 5 doza tamamlamadıktan sonra anlamı olmuyor 5 doza tamamlarsan 10 yıl gerek kalmaz demişti
Damla-Ata Merhaba bende 2 sene önce banyoda düşmüştüm ve fayans kesmesinden dolayı yapılmıştı doktorum tek dozun yeterli olacağını söyledi :) olmaz bence içiniz rahat olsun 🤗
Senel66 Dün ilk dozunu yaptılar 1 temmuzda da 2. Dozu varmış yaptırmalı mıyım toplamda geçen seneyi de sayarsak 3 doz vurulmuş oluyorum