BTSG04 midekoruyucu inan bana bir gün yapmasın kakasını acaba bişeymi var diye düşünüyorum dün hiç yapmadı bugün yapınca bi mutlu oldum anlatamam 😂😂 yani kakalı bez temizlemeyi hiç bu kadar sevşneceğimi düşünmezdim bende 😂😂😂 valla ne yalan söyliyeyim büyük aşk yaşıyorum kızıma karşı Rabbim sana ve isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin. Sen şimdi gülüyorsun ama doğsun senin bebiş bak gazına kakasına nasıl kafa yoracaksın 😃😃
midekoruyucu BTSG04 ahahahhahaha valla ben sana doğuramayınca da gülüyodum 😂😂😂 ben de doğuramıyorum 😂😂😂 kakalı bezlerle uğraşırken de sen bana gülersin artık 😂😂
BTSG04 midekoruyucu kız insan doğuramayınca bari ders alırda milletle dalga geçmez ama nerdeeee akıllanmıcan sen 😂😂 görürüm seni minnak bi iki gün yapmasın kakasını dert edinirsin 😂😂😂 şaka bir yana insanı çevre öyle bir psikolojiye sokuyorlarki bir gün kaka yapmasın acaba sütümmü yetmedi doymadımı, yada acaba yanlış bişey yedimde çocuk kabızmı oldu diye düşünüyorum otomatik olarak.. işte gazi bir gün fazla oluyor ne yedimde oldu diye düşünürken etraftan ayaklarını sıcak tut üşüttünde çocuğa gazmı oldu diye yargılanıyorum.. Allahtan kendimi çabuk toparlayabilen biriyimde hiç lohusa psikolojisine girmedim yoksa çevreye göre nefes alsam çocukta bi sıkıntı bulcaklar 🤷🏻♀️
midekoruyucu BTSG04 yok anam ben ders almam diyim 😂😂😂😂 ya bu lohusayla neden bu kadar uğraşırlar anlamıyorum. Yardımcı olmak yerine bi dünya şey söyleyip strese sokuyorlar, sanki kendileri bu yollardan geçmedi, anlayışlı olup ona göre davranmaları lazım 😬
BTSG04 midekoruyucu aynen öyle canım kendi zamanlarını unutmuş herkes profesör kesiliyorlar sanki onların ilk günden sütü foşur foşur aktı sanki kendi bebekleri hiç ağlamadı.. amaan ne diyim valla pek bişeyde diyemiyorum bana kaynanalığı en çok yapan benim kendi annem ve teyzem 🤣🤣 fazlada şeyedemiyorum 😅😅😅
midekoruyucu BTSG04 😂 kız sormaaa yaaaa 😂 bu süreçte biz annelerden biraz fazla destek bekliyoruz galiba, sürekli bişeylere muhalefetler anlamıyorum 😂 benim annem de öyle, kaynana modunda 🙈
BTSG04 midekoruyucu kaynanam hiç karışmaz ama annemin maşallahı var ne diyeyim 😄😄 oda iyiliğimi düşünüyor ama bazen fazla strese sokmuyor değil hani 😒 kendimi artık ilk günler gibi kasmıyorum ya dün bütün aile buluştuk inan çocuk en son eve giderken elime geçti herkes sevdi etti hiçte sorun etmedim herkes şok tabi benden beklenilmeyecek bir durum ama napim emin ellerde sonuçta kendi ailem bende biraz dinlendim 😅
midekoruyucu BTSG04 😂😂 içine sokasın geliyodu şimdi de dinlenmek istiyosun dimi 🙈 bebiş yoruyorsa bana ver, koy kargoya alırım ben 😂
BTSG04 midekoruyucu ben yollarımda ailem yollamaz 😂😂😂 bana bile sıra gelmiyor 😅 ya dinlenmekten ziyade kimsenin hevesi kırılsın istemiyorum ne bileyim onlar çocuğumu sevince ben daha çok mutlu oluyorum ne güzel çokca seviliyor teyzeleri yengeleri dayısı annanesi babannesi vs 😊
midekoruyucu BTSG04 ooo maşallah ne kadar güzell 😍 sevsinler vallahi bebiş sevilmez mi hiç 😍 ayy çok kıskanıyorum çok 🙈
BTSG04 midekoruyucu evet canım ailenin ilk torunu deli oluyorlar valla 😂😂😂 ben aşırı sahiplenici ve kıskanç biriyim kedime bile ilk zamanlar kimse dokunmasın istedim 🤪 ki beneğimdede aşırı koruyucu aşırı sahiplenici olırım zannediyordum ama hiç öyle olmadım tabi yabancı insanlara dokundurmam orası ayrı 😁
midekoruyucu BTSG04 🙈 tam bir dişi kaplan mübarek 😂😂 ilk torun ayrı bi değerli her zaman, bizde de öyle bakalım bizde ne yapacaklar. Ve ben nasıl tepki vericem 😂 sende güldüğüm herşeyi yapıyorum 😂
BTSG04 midekoruyucu 😂😂😂 hahahhaha ee gülme komşuna gelir başına görcem ben senide 😅😅 ben hamileyken şunu yapmıcam şunu yapıcam dediğim bir çok şeyin tersini yapıyorum şuan yani plan yapma akışına bırak 😊 zaten gece gündüz bebeğin seninle ailen olunca hem onlara hem kendine bir iyilik yap ve sal biraz kendini
midekoruyucu BTSG04 😂😂😂😂😂 valla haklısın komşucum 😂 suyum gelirse akışına bırakmış olucam 😂😂 valla bi doğsa acaba ay yeter 9ay ben taşıdım ben baktım biraz da siz bakın mı derim naparım bilmiyorum. Demen gibi plan yapmiyim ben 😂
BTSG04 midekoruyucu öyle demezsin elbette ama mesela ailen sana gelip bir iki saat oturacak ya o bir iki saat almıyorum ben ki onlar sevsin nasıl olsa geri kalan 22 saat benim kucağımda 😅😂 kız ben erkenmi bıktım diyede düşünmüyor değilim arada daha 1 aylık oldu 🤣🤣🤣🤣
BTSG04 midekoruyucu saatlerce kucağımdayken bunaldığım kucağımdan bıraktığımda saniyesinde özlediğim bir yavrum var ya buda böyle bir çelişki işte 😁
midekoruyucu BTSG04 ayyy ne güzel bişey bu ya 😍 anayım ben ana diyosun 😁 kız senin minik davşanın saçları var mı 🙈 yoksa kel mi 😂