BTSG04 midekoruyucu daha denemedim açıkcası 🙈 kumaş okadar büyükki çocuğu içinde kaybederim diye korktum 😅😂😂
BTSG04 midekoruyucu ahahahaha diğru diyorsun denicem 😂😁 ee sende ne var ne yok başladımı yalancı sancılar?
midekoruyucu BTSG04 alla dene memnun kalırsan söyle ben de alayım 🤗 bel ağrısı yalancı sancı sayılırsa şu aralar çok sık yaşıyorum, adet olucam gibi belim kopuyor 😢
BTSG04 midekoruyucu evet kuzum yalancı sancıdır düzensiz geliyorsa inşallah senin kız benimki gibi nazlı çıkmaz 😍
midekoruyucu BTSG04 ahahahahah 😂😂😂 doğuramıyorum postları açarım ben de 😂😂😂 seni de etiketlerim muhakkak 😂😂 bu zevki yaşamak en büyük hakkın 😆😆😆😆
BTSG04 midekoruyucu ahahhaha kesiblikle hakkım bekliyorum bacım 😁😁😂😂😂 kız bu slingler 3,5kg dan sonra kullanılıyormuş benimki daha olmuyor test edemedim 😅😅
midekoruyucu BTSG04 😂😂😂😂 daha 27 gün var bakalım 😂 kız nasıl olmaz, illa 3,5 mu olması lazım hem daha gelmediniz mi o kiloya, çok ufak davşanın 🙈🙈🙈
BTSG04 midekoruyucu beklerim ben 27 gün ne ki bak nasıl hızlı geçecek 😁 2900 doğdu kızım sonra 2640 düştü en son pazartesi günü 2740dı alıyor teyzesi geri kilolarını dediğin gibi minnak bir tavşan benimki ☺️
midekoruyucu BTSG04 yaaaa ama yerim ben onun totosunuuu 😍😍😍 miniminnacık bişey yaaaa 🤗🤗 ben tutmaya bile korkarım diyorum içimden, öyle mi oluyor gerçekten 🙈 yoksa annelik güncellemesi hemen geliyor mu bize 🙈
BTSG04 midekoruyucu hastanede eşimle kaldım 4 gün ve hemşireler herşeyi öğretti canım bize ikimizde ilk bebiş olmasına rağmen hiç korku yok ilk banyosunu bile kendimiz yaptık annelik içhüdüsümü mecburiyetmi bilmiyorum. Annem ve kayınvalidem tutmaya korkuyorlar tecrübeli olmalarına rağmen 😂😂
midekoruyucu BTSG04 🙈 yaaa ama çok güzel bi duygu olmalı 😍 hem onlar nası korkuyolar ya koca insanlar 🙈 bu arada neden 4 gün hastanedeydiniz ki 😔
BTSG04 midekoruyucu uzun zaöandır bebiş yok hayatlarında unutmuşuz diyorlar 😅 canım normalde burda 2-3 gün kalınıyor fakat ben emzirmeyi beceremediğimden 4 gün kaldım hemşirelerden destek aldım. Göğüs uçlarım yaraydı bir yandanda lazer tedavi uyguladılar. Emzirmeyi becerince yolladılar ki bu benim isteğim üzerine oldu. Eşimde benimle 4 gün orda kaldı özel odamız vardı öyle olunca rahattım 😊
midekoruyucu BTSG04 yaa ne güzel 🤗 ama şimdi bi çok şeyi öğrenmiş bir annesin ve o minik totolu kızının mis kokusunu içine çekip duruyorsun 😍 çok kıskanıyorum sizi 🤓🤓🤓🤓
BTSG04 midekoruyucu okadar güzel bir his ki inan o uyuyunca uyumak yerine onu seyrediyorum Rabbim isteyen herkese bu lezzeti taddırsın. Sanada çok az kaldı kuzum sağlıkla gelsin minik prenses 💕 az daha sabır sonra ne çabuk geçti diceksin biz 13 günlük olduk bile 🐣
midekoruyucu BTSG04 yaa dimi maşallah 🧿 🤩 ne çabuk 13 gün olmuş daha dün doğmuyor diye buralarda dert yanıyordun 🙈 kız senin minik totolu davşanın saçları varmııııı 🙈 bu aralar onu düşünüyorum 🙈
BTSG04 midekoruyucu ay sorma doğmuyor derken doğduda büyüyor teyzesi 😍 evet saçlı ama aşırı değil 🤣 aşırı mide yanmalarımda olmadı acaba bi ilgisi varmı 😅 sende varmı mide yanmaları?