Minnakkannesi Kızlar kısmetse ikinciye normal doğum yapacağım doktor ikinci doğumda çatı muayenesi yapıyor mu tekrar ona göre kuaför günümü ayarlıyacağım da
gzybkgl Minnakkannesi ilki normalse ikinciye yapmaz ben 38 haftalığım demedi bişey devlet hastanesi bu arada
Ada_cn Minnakkannesi ilki normalse ikincide bakmıyorlar diye biliyorum ben. Hatta şuan duyduğuma göre ilk doğumda bile bakmaya gerek görmeyen doktorlar çoğalmaya başladı neye göre karar veriyorlar bilmiyorum 🤷🏼♀️
glnzem Minnakkannesi bildiğim kadarıyla çatı muayenesi değil de belli bi haftaya geldiğinizde açılmanız olup olmadığına bakılıyor
teachervera Akoalalover Benim yengemin doktoru çatı muayenesi yapmadan normal doğum dedi. Yengemin çatısı darmış normale o kadar kesi atıldı ki sezeryan dikişi gibi bir de sabah doğum yaptı gece gözünü açtı. O kan kaybından korkup telaş yaptılar az kalsın canından oluyordu.
Ada_cn Akoalalover İnan bende bilmiyorum bencede çok önemli birşey ben şahsen kontrol olmadan normal doğuma karar vermezdim yani ya da doktor biraz tereddütlü olsa kemik yapısından asla denemezdim bilmeyerek girmek çok riskli yani
Ada_cn teachervera işte bu yüzden bence mutlaka bakılmalı yani şahsen ben baktırmasan karar vermezdim buna ama çevremde şuan bakılmadan normal doğum yapan çok fazla insan var allahtan ki sorun yaşamadılar ama niye bunu gözardı ederler bilmiyorum 🤷🏼♀️
Seda5431 Minnakkannesi çatı muayenesi yapmıyor diye birşey yok ben 37 haftalığım doktorum 10 gün sonra geldiğinde çatı muayeneni yapalım hemde açılman var mı diye bakalım dedi benim de ikinci gebeliğim her halükarda hazırlıklı ol canım
Minnakkannesi teachervera canım emin ol çok kolay iki dakika sürüyor korkulacak hiçbir şeyi yok sadece ilk defa ilişkiye giriyormussun gibi düşün acısı o kadar
Ada_cn teachervera hiç korkulacak birşey değil inanki çok kısa bir işlem zaten kendinizi sıkmayın ve rahat olun yeter😊 ki ben 37. Haftadan 41. Haftaya kadar kaç kere açıklık muayenesi oldum 7 doğuma kadar 7 kere falan bakılmıştır yani 😁
Tatmerve Minnakkannesi biraz önce geldm çatı muayenesnden böyle bişey yok başkasını bilmem ama ben bagrdm resmen