Sinemkurtkarakussk35 ebruaren bence avantaj 😂😂 büyük olanların daha da büyüdüğğnü düşünsene yani ben çok memnunum küçük olmasından 😂 büyücek korkusundan dolayı sanki büyümüş gibi geliyo üzülüyorum 😂😂
Zamanlagelen Bende ayni durumda sayilirim 36+3 pek bir buyume olmadi sadece uclari belirginlesti ve koyulasti genel olarak herkeste oldugu gibi ama ne sut geliyor ne bisey bakalim nolacak;)
Prensesininannesi Sinemkurtkarakussk35 inşallah öyledir çünkü hep küçük göğüslüydüm tam destekli sütyen ile 75 bol o kadar yani oyüzden çok takıyorum bi iki arkadaşımvar onlarınki büyüdü oyuzden takıntı yaptım
Sinemkurtkarakussk35 Prensesininannesi bende sizle aynı durumdayım 😂😂 ama doğumdan sonra olur allahın izniyle bol su , bol mutluluk , ve hurmanın işe yaradığını okudum. Herkesin bünyesi bir değil ki banada doğumdan sonra emzirdikçe büyür diyolar 🤗
Sinemkurtkarakussk35 ebruaren içini ferah tur allaha dua et ayrıcaa bol su iç hurmada işe yarıyomuş gelir inaşllah stress yapma yeter 😊😊
Prensesininannesi Sinemkurtkarakussk35 bir tek kendimi böyle sanıyordum 😅 zamanı geldiğinde hepsini yapıp deniyeceğim inşallah ☺️
ZeykemKaya ebruaren önemli olan işlev😁😁 Kucuk gogusten sut daha cok gelır bak gorursun oyle derler benımde buyumedı bakam gorcez
Ilkgozagrimiz ebruaren ne istiyosun buyumesin benimkileer nirmaldede buyuk simdi dahada sisiyo kasintisindan sancisinda oluyorum buyuk olduu icine sutyen takmam gerekiyo odaha bi eziyet oluyo bana