2-prensesannesiii Zeynep616161 ya zayıf olsun üzülmeyin eğer sağlıklıysa benim kızım 38.2de 2500 kilo doğdu yani düşünün .
Krizantem_ Zeynep616161 Sız minyon musunuz peki bazen bebekler ne kadar yersek de almıyorlar yapıları öyle çünkü benim bebegim de olması gerekenden azıcık zayıf annesine benzemis😂babası da yapılı değil
Zeynep616161 Ilkgozagrimmm hamileligim boyunca simdiye kadar 3, acaba bununla ilgisi var mıdır ki, gece gündüz yiyorum 😬
Morvy Zeynep616161 sizin kilo alımınızla hiç bir alakası yok protein ağırlıklı beslenmeye çalışın ayrıca muz ceviz kaşar tüketin🙏🏻
Ilkgozagrimmm Zeynep616161 bazi kadinlar hamileliginde asiri kilo alip bebekleri ise cok zayif doğabiliyor. Acaba sizde de boyle bi durum mu var diye merak ettim. Beslenmeniz nasil ? Her gun sut yoğurt sebze meyve kuruyemis tüketiyor musunuz? Basit karbonhidrat mi tüketiyorsunuz acaba? Cunku bunun bebege bi faydasi yok. Ayrica internetten baktim haftasina gore cokta asiri zayıf degil, hemen toparlanabilecek bi kilo.
Zeynep616161 Ilkgozagrimmm öyle mi, internette öyle mi yazıyor, içime biraz ferahlık geldi, Allah razı olsun, salata yoğurt, Fındık, et yerim genelde ♥️
Zeynep616161 2-prensesannesiii önemli olan sağlık evet, eşimde diyor yeter ki sağlıklı doğsun küveze girmesin sonrasında doğunca iyi beslenince yeri gelir haftada 1 kilo alir toparlar ama ilk doğunca sağlıklı doğar inş bebislerimiz🌷
Celibon MDT ama bu normal. Üzülmene gerek yok ki. Doktorlar 30. haftada 1500 gram 35. Haftada 2500 olması normal diyor.
Zeynep616161 Krizantem_ yok ben minyon dıılim, hatta 108 kiloya kadar çıkmıştım boyum 165,şuan 70 kiloyum, eşimde kemiklidir kilolu değildir ama geniş omuzlu gösterişlidir, 🤗
MDT Zeynep616161 beslenmene dikkat et şunları şunları ye 2 hafta sonra tekrar gel dedi. Gerileme bu şekilde kalırsa sıkıntı olmaz ama devam ederse sıkıntı olabilir dedi 🤷🏻♀️
MDT Celibon bilmiyorum ki. İnternetten araştırdığıma göre 32. Haftada ortalama 1700 gram okurmuş bebekler. Benimki ortalamanın 100 gram altında. Sanırım doktorum kendimi salmayım önlem alayım diye öyle dedi
Lithops Zeynep616161 benimki de zayıf o haftalarda aslında iyidi sonradan almamaya başladı. Kan sulandırıcıyı bıraktıktan sonra. 38+2 deyim. 2700 şu aralar. Bu hafta Kilo almazsa sezaryen yapacak doktorum artık 🤷🏻♀️
nurdane3504 Zeynep616161 her gün mutlaka süt yoğurt yumurta kaşar muz tahin pekmez yiyin kuruyemiş de bebeğe kilo aldırıyor ben mutlaka yemeye çalışıyorum 32de gittiğimde 2253dü doktor önde gidiyor hatta dedi bebeğe yarayan şeyleri her gün yiyiyorum
Alii Zeynep616161 Cnm OMEGA 3 kullan ve pekmez bal tahin kuruyemiş meyve süt tuket bol bol doğuma fazla kalmamış o zamana kadar daha bebeğin gelişir sen bunları yap gör bak bol bol ara öğün ana öğün yap