Canfat 27+3 günlük olduk sanki kasıklarımda tepiniyor kerata bazen öyle bi an geliyor ki lavobadan çıkıyorum tekrar giriyorum bazende kasıklarımda ağrı oluyor birde eğer çok yersem çabuk sıkışıyorum onun dışında çok şükür iyiyim sizler nasılsınız ?
Mom789 Biiiz 36+4 artık kendi geriliyor ittiriyor mu napiyorsa bende çok asagida hissediyorum tuvalet ihtiyaci varmış gibi ne degisik bisey ya annelik içinde kipirdayan bisey taşımak hala alışamadım ama ozlicem doğunca bu hissi sanirim 🙊🙈
Canfat Mom789 benim2.gebeliğim fakat aralarında 8 yıl var unutmuşum resmen ilk gebeliğimi buda ittiriyor geriliyor sürekli kasıklarımdan tepiyor 🤷♀️
Mom789 Canfat ay ne güzel ya 2.masallah sağlıcakla hayirla alalım kucağımıza insallah bu deli gibi tepinen minnoslari😍
Canfat Mom789 aminn canım inşallah rabbim kötüsünden sakınsın benim 2. Gebeliğim 10+6 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum maalesef oyüzden çok korkuyorum kaybetmekten artık rüyalarımda sürekli kaybetmiş olarak görüyorum 😔
Mom789 Canfat ay Allah korusun deme öyle rüyalarını da kimseye anlatma dillendirme ağzına dahi getirme sen kotu şeyleri, Rabbım sagsalim kucağına almayı nasip etsin